Příspěvky uživatele - 176.200

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jeden nebo dva pístní kroužky?, 27.7.2008
uz sa to tu riesilo viackrat... obecne plati, ze 1 piestny kruzok nizsia zivotnost, vyssia dravost, ostrost motora (alebo ako to technicky vysvetlit) a 2 piestne kruzky dlhsia zivotnost ale nizsia "ostrost" motora... 2 piestne kruzky udajne... celý příspěvek >
Kalifornské žížaly, 27.7.2008
v SR boli kanadske dazdovky neskutocny biznis, v mojom sirsom okoli to ludia kupovali, vstupne naklady sa splhali az do vysky 100.000skk, chovali ich nie za ucelom zhodnotenia kompostu, ale bol prislub, ze ich bude niekto vykupovat za rozpravkove... celý příspěvek >
kupa novej pily, 8.1.2008
no mozem s vami suhlasit :) ale pisal som, ze by som siel do HQ365, keby som si mal vybrat medi nou a HQ346XP :) co sa tyka tej zivotnosti mate pravdu, len mam trosku zmiesany pocit z toho, osobne si myslim, ze HQ365 by mala vydrzat... celý příspěvek >
T4 K14 vs TZ4 K14, 8.1.2008
konkretne v mojom kraji su najviac rozsirene tazke Zetor s lesnou upravou... ano TK su tiez velmi rozsirene, dokonca viem iba o jedno TV /ma ho bratranec), nikde inde som ho nevidel, ak malotraktor tovarenskej vyroby, tak TK... ale velmi rozsirene su... celý příspěvek >
ta HQ 357xp je velmi dobra volba, jediny dovod preco som do nej nesiel bol ten, ze mala o 0.2 kW slabsi vykon ako moja predchadzajuca pila a uz som nechcel slabsiu... ta 346xp, nemam s nou skusenost, ale sused si ju nevie vynachvalit, teda asi bude... celý příspěvek >
T4 K14 vs TZ4 K14, 8.1.2008
Jiří Kohoutek - xxx.xxx.211.38 (31), 8.1.2008 16:09 mate dost zvlastny styl pisania, musim povedat, ze ma dost vytaca (aj napriek mojej kludnej povahe), taky priam provokujuci styl... par prispevkov dozadu ste pisali, ze mne staci, ked sa tocia... celý příspěvek >
pan J.S. vas prispevok si budem citat cez vikend, aj 10x, teraz som to precital "zbezne" a bez rozmyslania co citam, ale urcite ste to napisal skvele... host - xxx.xxx.229.91 (?), 8.1.2008 18:19 nie :) aspon podla mna nie... po lopate povedane,... celý příspěvek >
ano, pretrhnuta retaz by sa mala zachytit, pisal som to, teda neviem preco sa nezachytila... nie, nizkootackove sa nevyrabaju... zalezi od toho kolko nastavite v karburatore vzduchu a benzinu, tak pila sa sprava odlisne...a teraz napisem mozno... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika