|
Pokazil jsem kvas?, 7.12.2008 Já myslel že to bylo uzavřený na tvrdo a to by asi vadilo. |
 |
Pokazil jsem kvas?, 7.12.2008 Jestli jste to měl uzavřený tak to nemohlo dobře kvasit. |
 |
|
 |
El. pilu Makitu nebo Dolmar, 1.12.2008 Podle mě je to úplně jedno. Protože kdyby jste při práci náhodou zapoměl kam jste ji položil, tak si určitě budete pamatovat kde máte el. zásuvku, no a na druhém konci el. kabelu by měla (pokud ji někdo neukradne) být pila. Jinak mám od pátku dolmar... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna H 350 nebo Dolmar PS 500?, 17.11.2008 Nevím jestli se správně vyjádřím, ale já jsem si vždy myslel že kroutící moment udává sílu pily v řezu. Když to půjdu do extremu. tak k čemu jsou mi vysoké otáčky když pilu při zadlačení zadusím? |
 |
Benzin v zahradni technice, 9.11.2008 A není to s tím poměrem obráceně, protože kdyby se poměr 1:50 změnil na 1:20 tak by toho oleje vlastně přibylo, ale já v tom nejsem až tak kovanej. |
 |
Benzin v zahradni technice, 8.11.2008 Výrobci doporučují nepoužívat starou směs a při delší odstávce benzín vypustit (hlavně z karburátoru aby se neslepily membrány).Tak že když sem 1000l lidí napíše že benzín nechává v nádrži a nemá problém a jeden napíše že kvůli tomu zadřel motor budu... celý příspěvek > |
 |
Spotrebiteľský testík s STV, 27.10.2008 Špecializovaný predajca znaméná že prodává to zboží na ktetré je špecializovaný to jsou v tomto případě výrobky dolmar. |
 |
Spotrebiteľský testík s STV, 27.10.2008 Tak v tom případě jsme se pane Radek dívali každý na něco jiného .V pořadu na který jsem se díval já vystupuje redaktor Michal Šlanička, špecializovaný predajca Andrea Lišková a špecializovaný predajca Peter Pecnik.Dále několik bezejmených... celý příspěvek > |
 |
Stihl profi?, 26.10.2008 No a vo tom to je, udělat si radost někdo si hold dá raděj tři pivka deně a krabičku startek a někdo si hold koupí raděj koupí pořádnou mašinu. |
 |
Spotrebiteľský testík s STV, 26.10.2008 Já mám možná trochu delší vedení, ale proč do toho pane Radek taháte Gondíky? |
 |
|
 |
Spotrebiteľský testík s STV, 26.10.2008 V dnešní době je to tak, že reklamu potřebuje i ten nejlepší výrobek, ať si vezmete elektroniku, auta, prášky na praní nebo třeba žiletky a ani motorové pily na tom nejsou jinak. A myslím si (ale je to jen můj názor) že má u nás dolmar v tomto směru... celý příspěvek > |
 |
Spotrebiteľský testík s STV, 26.10.2008 Když si vezmu kolik reklamy je na ostatní značky, tak je jedině dobře že se i dolmar snaží přiblížit zákazníkům, ale je škoda že zatím jen na Slovensku. |
 |
Stihl profi?, 25.10.2008 Nevím jak jinde ale u nás stojí 357XP 1990kč a 359 18490kč, tady bych osobně bral HQ359., ale otázka byla na stihl 341 nebo HQ359 a to bych bral stihl. |
 |
Kvalita benzinu, 19.10.2008 Podle mě je potřeba brát benzín tam, kde je mají velký odběr a ne u pumpy za dědinou kam přijede jedno auto za týden. Co se týka honda nebo subaru, tak bych bral hondu, ale ne proto že by snad bylo subaru horší ale proto že motory honda jsou u nás... celý příspěvek > |
 |
pila husgvarna 395, 19.10.2008 Na webu husqvarny je uveden pouze model 395XP, a tam bych osobně použil olej husqvarnaXP protože je určený speciálně pro tyto vysokootáčkové motory. Poměr 1:50. Benzin natural 95. |
 |