|
Příspěvky uživatele - 109.108
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vinná réva u začátečníka, 25.3.2014 Dobrý den, zachtělo se mi pěstovat vinnou révu, tak jsem zakoupila 2 sazenice-Prim a červenou chrupku.Zasadila od sebe 1,5m.Obě rostliny měly nad roubem dřevnaté výhony, nechala jsem na každé 1 a sestříhla na 3očka.Roubovaná část byla nad úrovní... celý příspěvek > |  | A co salát do pařeniště?, 12.3.2014 Jsme v n.v. 303m n.m.a ptám se, zda je možné a bez újmy sadit salát do pařeniště?Při nočním zakrytí? |  |
|  | Kdy stříhat napučené růže?, 24.2.2014 Dobrý den, při tomto letošním počasí jsou růže silně napučené, kdy je lze ostříhat? |  | Sazenice révy jen pro zobání, 13.1.2014 O radu prosí laik.Ráda bych na zahrádce měla 1 sazenici révy.Jsme v n.m.303m.Doporučte nějakou křupavou, aromatickou a odolnou odrůdu, prosím.Markéta. |  | Skladování cibule a česneku, 25.10.2013 Sklizený česnek svážu, ale až na konci stonku.Když uschne, odrolím hlínu a špinavou slupku, zastřihnu kořínky a nastrkám do nádob paličkou nahoru a stonkem dolů.Takto skladuji v kuchyni na lince, kde je kolem 22st. a vydrží krásný, neseschlý do nové... celý příspěvek > |  | Katalpa červenolistá, 23.10.2013 Mám 4 roky katalpu kupovanou v Litomyšli a očekávala jsem širokou korunu, ale toto se mi nesplnilo.Má nehezký tvar a do koule má daleko.Prosím, jde nějak vytvarovat bez větší újmy? |  | Sedmiletý Rubín má pouze 10 plodů, 15.10.2013 Teď jste mě teda dostal.Stromek je zákrsek, kupovaný v zahradnictví při dokončení stavby našeho domečku a já chtěla co nejdříve stromek jabloně.Takže podnož-velká neznámá, ale kmen je nízký a strom až tak bujně neroste, ale pravda-letorosty jsou... celý příspěvek > |  | Sedmiletý Rubín má pouze 10 plodů, 15.10.2013 Asi jsem chybovala při řezu.Jsem totální laik se 3 jaboněmi a dvěma sloupy.Stříhala jsem jako Topaz a Hanu.Takže-jak se postupuje u Rubínu, pokud se vůbec řeže?Prosím, nenechte mě v tom, nechci stromek ničit, protože jablka Rubínu jsou vynikající... celý příspěvek > |  | Sedmiletý Rubín má pouze 10 plodů, 15.10.2013 Prosím, poraďte,Rubín letos měl po 7letech 10 plodů, z nichž 6 spadlo, bylo červivých.Má cenu tento strom dále držet, co pro větší plodnost nebo nahradit a jakou zimní, dobrou a odolnou chorobám odrůdou.Poraďte.Markéta. |  | Jaký ořešák,aby brzy plodil?, 14.10.2013 Poraďte, prosím,jaký ořešák, chutný,velká jádra, který brzy plodí.Jsme blízko HK. |  |
|  | Podzimní ošetření a prevence, 5.10.2013 A zase jeden dotaz, kdy mnoho z vás bude kroutit hlavou, jak může být někdo tak neznalý a neumí číst.Ale přesto prosím-co je dobré nyní u jabloní? Letošní jablka-Rubín-12 ks a všechny buď červavé nebo ožrané od vos a sršní, Topaz-víc, ale rovněž... celý příspěvek > |  | Prokousané listy muškátů, 6.8.2013 Muškáty jsou na venkovních parapetech a mají děrované listy.Od čeho a jak proti tomu?Děkuji za radu.Markéta. |  | Plodové myrobalány 2013, 6.8.2013 Tak já bych se ráda zeptala: Mám červený mirobalán, který ani po 5ti letech neplodí.Kvetl málo a plody žádné, což trvá již zmíněných 5 let.Roste bujně, stříhám do požadovanéveliukosti.Co dělat, aby nebyl jen okrasný?Markéta. |  | Červivá, pihovatá jablka, 31.7.2013 Pane Palo, neomlouvejte se, vždyť i Hana je hezké jméno.Ale nikdo mi nenapsal co proti čevivosti na Haně, kde jsou všechna jablka červivá a už padají.Má pár plodů poprvé.A co se týká podnoží u jabloní, vím jen, že se jedná o zákrsky, ale podnož, to... celý příspěvek > |  | Papriky v kontejneru obalené mšicemi, či co to je?, 30.7.2013 Jsou to opravdu mšice, potvrdili to v zahradě a tam právě doporučili Mospilan a ten právě vůbec nezabírá.Je jich tam kvanta, celé rostliny jsou obalené.Nechci se s nimi rozloučit tak co dělat jiného, jaký spolehlivý přípravek ještě a hlavně... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|