|
Příspěvky uživatele - 223.4
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Motor jikov, 19.6.2014 Po zimě nenastarutu 15 let starou Vari.
Po zatažení nedává svíčka žádnou jikru. Nevím jak poznat jedná-li se o závadu zapolování nebo magneta. Po zatažení za startér je okolo 1 V (mezi třemi kontakty postupně měřenými na elektronickém... celý příspěvek > |  | Rajčata pro sezónu 2014, 16.1.2014 Býčí srdce pěstuji několik roků. Masité, výborné na saláty. Pak vítězí Šejk na zpracování. Je z něho výborný protlak a jeho pikantní nakyslá chuť je přesně to, co máme rádi. Dnes jsem dala poslední dozrálé na okně do mexického guláše. Nemáme rádi... celý příspěvek > |  |
|  | Plíseň na kysaném zelí, 9.12.2013 Děkuji za odpověď, ano, je v keramickém hrnci na zelí a máme ho v paneláku ve sklepě, je tam cca 14 °C. Dáme na Vás a prkénka ani kámen už tam dávat nebudeme, nahoru dáme mikroten a jen dolijeme slanou převařenou vodou, aby bylo ponořené. Snad už to... celý příspěvek > |  | Plíseň na kysaném zelí, 9.12.2013 Nakládali jsme letos poprvé zelí, zdá se, že vykvasilo dobře, je chutné, vodu do žlábku doléváme, snažíme se udržovat čistotu, už několikrát jsme odebírali a dnes manžel zjistil, že kolem kamene, který leží na dřevěných prkénkách, je plíseň - vypadá... celý příspěvek > |  | Jak sázet česnek, 24.11.2013 Tak jsme taky včera nasadili česnek.Uvidíme, jak se bude dařit.Snad vyroste pěkný.Teď už záleží hlavně na přírodě. P. |  | Jak sázet česnek, 20.11.2013 Chtěl bych se zeptat, jestli jste už začali sázet česnek. P. |  | Sadba česneku, 7.11.2013 6 cm nad zoubek, nebo hloubka i se zoubkem? |  | Sadba česneku, 7.11.2013 Jak hluboko sázet česnek? |  | Co nasadit na slunné, větrné místo?, 6.10.2013 Díky moc za radu, dívala jsem se na netu a myslím, že vajgélie bude ta správná volba. V zahradničení jsem začátečník, takže tyto rostliny neznám a jsem moc ráda, že existuje toto fórum a na něm lidé, kteří umí a jsou ochotni poradit. Mějte se hezky a... celý příspěvek > |  | Co nasadit na slunné, větrné místo?, 5.10.2013 Dobrý den, řeším co nasadit u vjezdu na zahradu - jedná se o slunné, větrné stanoviště, půda těžší, vlhká. Mám takovou představu - ibišek syrský + levandule do netkané textilie, aby neprorůstal plevel, nahoru kačírek. Bohužel jsem si přečetla, že... celý příspěvek > |  |
|  | Choroba rajčat?, 29.9.2013 Ve skleníku máme ještě hodně pěkných, ale zelených račat. Byla by škoda je vyhodit, co radíte? Děkuji. |  | Už jsme sklidili nepaličák, 8.7.2013 Máme také dost pěkný, letos jsme sázeli poprvé. Dnes jsme ho vyndali ze země. Sázeli jsme na podzim stroužky a některý udělal pěkné paličky třeba se čtyřmi strožky a některý pouze jeden velký kulatý stroužek. Jak to? P. |  | Jak sázet česnek, 2.7.2013 Na podzim jsem nasel pacibulky a teď z toho vyrostly kulaté asi 1cm velké kuličky. Ne stroužky. Když je vyndám ze země a na podzim nasadím jako stroužky, vyrostou z toho stejné paličky čeneku jako ze stroužků? Já to neznám, nikdy jsem to nedělal.... celý příspěvek > |  | Jak sázet česnek, 25.6.2013 Dobrý den, kdy se prosím vás vydělává ze země nasetý česnek z pacibulek (ze semena)? Děkuji P. |  | Krovinorez - namotava se trava, 19.6.2013 když vytáhnete z regálu v obchodě funglovku, může se stát, že ji na dané seřízení ani nenahodíte. A pokud ji naložíte hned z kraje, no nevím. Ale pořád nechápu jednu věc, s tou 535 poseču jakoukoliv buřen, a to beru i náletové dřeviny zhruba do 3cm.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|