|
Příspěvky uživatele - 93.180
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sekačka NAC nestartuje, 15.7.2013 Ještě prosba těm zkušenějším, na pístních kroužcích jsem nenašel zámky.To by tedy znamenalo, že je naprosto jedno, v jaké poloze je kroužek nasazen?To se mi nějak nezdá.V případě pootočení kroužků do stejné roviny by tedy byl prostor nad pístem silně... celý příspěvek > |  | Sekačka NAC nestartuje, 15.7.2013  Nedaří se mi vložit více obrázků |  |
|  | Sekačka NAC nestartuje, 15.7.2013  Zdravím všechny, tak jsme se pustili do rozborky toho motoru.To, co mne tam čekalo mi doslova vyrazilo dech a asi mi to mnoho lidí neuvěří, ale je to prostě fakt.Vše jsem podrobně nafotil a zadokumentoval, foto posílám.Před rozborkou jsem ještě... celý příspěvek > |  | Sekačka NAC nestartuje, 11.7.2013 Zdravím-Klínek byl vyměněn za nový, podotýkám,že starý byl jen mírně zmáčknutý, ale CELÝ.Nelhal bych vám, lhal bych jenom sám sobě.
Přišel jste o boty. |  | Sekačka NAC nestartuje, 2.7.2013 Zdravím Stando a děkuji Vám za odborné rady, ventil jsem zabrušoval jen sací a hlavně mi šlo o odstranění karbonu.Po přečtení Vašeho příspěvku jsem se docela vyděsil a obávám se, že na tohle nemám i když jsem poměrně zručný kutil a řemeslník.Z jiných... celý příspěvek > |  | Sekačka NAC nestartuje, 30.6.2013 Děkuji za odpověď.Čep ohnutý není.Nakonec jsem se odhodlal sundat tu hlavu(bez problémů).Sací ventil se mi zdál netěsný, tak jsem jej brusnou pastou zabrousil.Motor jsem postavil a ventily zalel benzínem abych zjistil jejich těsnost.Byly OK.Bohužel... celý příspěvek > |  | Sekačka NAC nestartuje, 30.6.2013 Zdravím všechny a prosím o radu.Mám sekačku NAC model 6548 s motorem Brigs & Straton 675 výkon 6 HP.Syn při sekání najel do kamene a sekačka již nešla nastartovat.Pročetl jsem si na tomto foru vše dostupné o těchto údajně,,blbuvzdorných" motorech... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|