|
Příspěvky uživatele - 217.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výběr křovinořezu, 15.8.2013 Kupte si kosu a máte dalších 9000kč doma a toho benzínu co zbyde :-).Teď vážně-nesrovnávejte nesrovnávatelné.Jestli má stihl celorepublikové zastoupení servisně, je to jen jeho plus, cena odpovídá kvalitě a nikomu se nemusí podbízet cenou, jako... celý příspěvek > |  | Křovinořez do 10 000? Prosím o radu, 27.6.2013 Dobrý den Stando. Také mám dotaz co se týče Hondy. Zajímalo by mě jaké závady se na těchto miničtyřtaktech vyskytují. Na co se mám připravit? :) |  |
|  | Mountfield nebo Vari, 2.9.2012 Rozhodněte se podle svého, já mohu popisovat a potom se budu dohadovat s někým 3, že on je spokojený. Takže za sebe, já bych koupil jednoznačně Vari. |  | Mountfield nebo Vari, 2.9.2012 Pokud chcete výkonný a spolehlivý malotraktor na desítky let, tak Vari, na minimum dopravy a zahradu u domu stačí MS. V současné době je ve velké akci mountfieldu. Po téměř 17 letech intenzívního využití Vari Honda bych koupil bez přemýšlení Vari,... celý příspěvek > |  |
|
|
|