|
Příspěvky uživatele - 8.224
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jeseter vs chemie, 25.6.2013 Pro mne je to už uzavřená záležitost. Dával jsem to sem spíše jako varování. Celý rok jsem pilně studoval problematiku jezírek a pak udělám takovou botu. Když jsem u Vás na prodejně kupoval svůj první pořádný filt, tak jste říkal, že bude malý...... celý příspěvek > |  | Pestovanie popinavych rastlin v nadobach, 25.6.2013 Přísavník poroste i přes zámkovou dlažbu (stačí odebrat jednu kostku). Jen mu pod ní dát trochu kvalitní zeminy. Jak přísavník, tak břešťan obvykle nezvládnou v nádobách zimu (dílem zmrznou, dílem uschnou). |  |
|  | Jeseter vs chemie, 25.6.2013 Pro 4.7 - nemám detailní rozbor vody. Studna má 25 metrů (kopaná) od 18 metrů v břidlici, tedy žádný vápenec, atd. Většinou bývá v takových materiálech problém se železem a manganem. Odběry ze studny mám velké (automatická závlaha). Mám vypozorováno,... celý příspěvek > |  | Jak se pozná nedostatek železa - chloróza, popř. jaký existuje přípravek - hnojivo?, 25.6.2013 To hnojivo v barevné krabici jsem používal taky (myslím, že z větší části obsahuje hlavně rohovinu). Jenom bych dodal, že by se mělo aplikovat pod kůrový mulč (pokud tam je). Borůvky proto hnojím jen 1x za dva roky, když měním a doplňuji kůru (ale je... celý příspěvek > |  | Jeseter vs chemie, 25.6.2013 Nemyslím, že by v jezírku s cirkulací vody docházelo v jeho jednotlivých částech k tak velkým rozdílům pH. V mém případě se od loňského léta pohybovalo pH od 6,5 do 7 (i přes experimenty s flokulantem). Po již popisovaném poklesu jsem ho zvedl až po... celý příspěvek > |  | Jak se pozná nedostatek železa - chloróza, popř. jaký existuje přípravek - hnojivo?, 25.6.2013 Na jeden keř (rododendron nebo borůvka) dávám při výsadbě 2 pytle rašeliny 80 litrů (nebo cca polovinu 250 litů) a alespoň 2 pytle substrátu pro rododendrony nebo konifery 50 litrů. K tomu několik lopat písku (nesmí být jílový), trochu částečně... celý příspěvek > |  | Co to je?, 25.6.2013 Tak raději zkusím kombinaci Dithane + Discus. Vzhledem k letošnímu počasí ale stejně většina plodů opadává. |  | Jak se pozná nedostatek železa - chloróza, popř. jaký existuje přípravek - hnojivo?, 25.6.2013 S rododendrony jsem měl problém s podmáčením (přemokřením). Zbarvení listů bylo podobné chloróze. V jílové zemi se nesmí sázet do jam, ale na vyvýšené záhony. Musel jsem postupně všechny rododendrony přesadit. I u borůvek jsem dělal odvodnění... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|