|
Příspěvky uživatele - 143.17
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Název rostliny?, 15.10.2012 Je to přesně jak jste napsal, jen ten květináč se mi už teď vzhledem k rostlině zdá zbytečně velký... Juka je očividně přelitá - zalít bohatě stačí jednou za týden a to co proteče za hodinu z podmisky vylít. A dát k oknu, jelikož je vidět, že se... celý příspěvek > |  | Je to bougainvillea?, 14.10.2012 Snad to nepletu, ale s touto rostlinou jsem se setkala před pár lety v nějakém časopise - pod názvem,,krepová růže", či,,krepový stromek" - už nevím... kde bylo uvedeno, že u nás zatím není dostupný (ale jistě taky brzy bude) a že by měl u nás... celý příspěvek > |  |
|  | Podložka pro psa, 10.10.2012 Dáváme taky slámu a psi to mají opravdu rádi - nic jiného v boudě nesnesou. Shání se u příbuzenstva, známých, sedláků... Na vesnici to není až takový problém... musím si vyškemrat, no Netuším ale, kde se dá sehnat ve městech... v nějaké... celý příspěvek > |  | Co je to za hřib?, 10.10.2012  Ještě trochu shora |  | Co je to za hřib?, 10.10.2012  Takže taky přidám,,svoji" houbu, kterou jsem našla v zahradě (leze jich tam víc, v mulčovacím materiálu - štěpce) Bohužel koukám, že ač jsem se snažila, zase je máznutá Jen podotknu, že voní krásně houbově... třeba jako žampion. Ten samozřejmě... celý příspěvek > |  | Prosím je to žampión?, 25.9.2012 Po půl roce nám konečně zapršelo a žampionky taky v trávníku vyskočily - jako každoročně, ale letos poprvé jsem vzala odvahu a udělala smaženici, že tedy jsou to opravdu žampiony Předevčírem... a ještě žijem! |  | Přišla k nám kočka - co s ní?, 23.9.2012 Kočku v každém případě dejte kastrovat, protože se mrouská tuším každé tři měsíce a ten cirkus kolem nechtějte slyšet o nechtěných koťatech nemluvě. Kočce můžete kupovat kočičí granule a přilepšovat kapsičkou či syrovým masem (kuřecím... celý příspěvek > |  | Pes s PP a bez PP, 20.9.2012 Omlouvám se, asi jsem to špatně přiřadila, Vy máte samozřejmě pravdu, je to reakce na: papíry dostane jen omezený počet z vrhu... Takový blábol... |  | Pes s PP a bez PP, 19.9.2012 Proboha a tohle jste vzal(a) kde?! Pokud se narodí štěnda uchovněným rodičům s PP, tak PP dostanou všechna štěňata, pokud tam není jasná vada. Pokud jsou jejich rodiče sice s PP, ale neuchovnění za a) štěnda by neměli mít! a za b) papíry nedostane... celý příspěvek > |  | Zná někdo název?, 1.9.2012 Vypadá to na vrbu, dokonce by to snad mohla být ošklivě ostříhaná Hakuro nishiky |  |
|  | Nejchutnější rajčata, 1.9.2012 Bejbina pěstuju už několik let, protože já na rajčata až tak nejsem a obyčejné velké rajče si hned tak nedám. Takže, jaková normoš rajčata mám - to si ani nepamatuju, ale letos jsem poprvé zasadila,,datlové rajče Policcino" (snad to nepletu) a... celý příspěvek > |  | Určení stromu, 28.8.2012  Javor myslím, že tento je zrovna Acer griseum - mám ho taky
|  | Pes a bouřka, 24.8.2012 Mám dva psy: jeden je flegmouš, kterému nevadí vůbec nic (ani, že je panička nasr... ) druhý je berňák a to už je samo o sobě hodně vnímavé plemeno. Od mala jsem s nima chodila i přes bouřku venku (několikrát nás prostě chytila) a tvářit se jako... celý příspěvek > |  | Pohlaví kotěte, 23.8.2012 Napíšu to polopaticky: podle puntíků... Kocourek má jako-by tři puntíky: prdelku, kulky, pindíka. Kočička jen dvě: prdelku a pipinu |  | Neznámá rostlina, 23.8.2012 Nemůžu si pomoct, ale mám doma hortenzii asperu a tohle mi připadne normálně jako ona. Proč myslíte, že nepřezimuje? Zkoušel jste zasadit do volné půdy v zahradě? A nestříhat? Kvete na loňských výhonech, proto Vám asi ještě nezakvetla. Mně... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|