|
Bubnový filtr made in Škrovád, 3.12.2013 Viem si predstaviť test v tom istom jazierku. Jednoducho odstavením biofiltra. Iste, testovalo by sa čisto subjektívne. Ale o subjektívnu spokojnosť nám ide. Ak by ste nepozorovali veľké zmeny, tak by ste to nechali tak. Nakoniec, takto nejak ste sa... celý příspěvek > |
 |
Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 3.12.2013 Palo vidite aj v tom je rozdiel medzi tymi co veria vsetkemu moznemu a tymi co neveria. Ak vyhram 3 x zasebou sportku alebo iny fras (bodaj by sa stalo) budem to vzdy povazovat za nahodu. Nic nadpozemske. Aj ked vykopem 20 krtkov a vsetkych presne o... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 3.12.2013 Aj ja trochu odbocim... nevie niekto, ci za Slovan nastupi Satan? |
 |
Bubnový filtr made in Škrovád, 2.12.2013 Pozitívum biofiltrov vidim v tom, že je menej amoniaku a viac dusičnanov. Aj toto môže obmedziť rast rias a zlepšiť formu rýb a zlepšiť rast rastlín. Čiže skôr kvalitatívny efekt ako kvantitatívny. Skutočné odstránenie živín je potom skôr na... celý příspěvek > |
 |
Bubnový filtr made in Škrovád, 2.12.2013 Jasné, ale ak mechanické nečistoty zachytené v bubne sú biopôvodu a sú pritom na kilá, a v biofiltry sa skoro nič netvorí, tak biofiltrácia v jazierku, ktorej plodmi sú práve riasy zachytene v bobnovom filtry, je predpokladám omnoho účinnejšia, ako... celý příspěvek > |
 |
Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 2.12.2013 Ten indikátor si najprv patentujte a až potom tak verejne... lebo Vám to niekto "ukradne". Čo sa týka čpavku, je to jedovatý plyn. To, čo vzniká hydrolýzou tejto látky je asi neporovnatelne viac, ako z lajna, takze môže to mať účinok aj na... celý příspěvek > |
 |
Zahradnické nůžky dvojsečné vs. jednosečné, 26.11.2013 Ma niekto skusenost so znackou edward? |
 |
Aplikace zelené skalice na mech ještě nyní?, 21.11.2013 Mne sa tiez tvori mach na niektorych miestach a asi budem z neho vytrhavat travu. Je krasny a netreba kosit. |
 |
Čistenie filtracie po sezóne, 18.11.2013 Hmmm a na jar olej rovno do jazera, cerpadlo si ho na seba nachyta...
Vysvetli mi niekto preco olej? ...tak potom uz len ryby olej! |
 |
Štěpky z tůjí, 13.11.2013 Mozno by sa to hodilo ako mulc napr k jahodam alebo do krikov. Ak to nie je vzhladne mozte to pouzit ako spodnu mulcovaciu vrstvu. |
 |
|
 |
Fotky nekolika neznamych naletovych drevin ze zahradky, 12.11.2013 Smekni klekni... ja to chapem ako uctu k tymto divokorastom kvoli ich liecivosti. |
 |
Termíny řezu a střihu, kdy je na co čas, 7.11.2013 My mame len 4 ovocne stromky a par korenoch hrozna. No a este aj nejake tie ribezle. Som absolut amater a neskuseny zahradkar. Stromky som akosi nestihol rezat. Cez zimu mi niekto povedal, ze najlepsie je skoro na jar, aby to nezmrzlo. Potom som... celý příspěvek > |
 |
Podzimní postřik jabloní močovinou - trávník, 5.11.2013 Podobny efekt je zmiesat listie s kompostom alebo cerstvo posekanou travou |
 |
Podzimní postřik jabloní močovinou - trávník, 5.11.2013 denitrifikuju sa dusicnany pri nepritomnosti vzduchu. Nie mocovina. Z mocoviny moze vznikat amoniak ako prchava zlozka. |
 |
Sadba česneku, 4.11.2013 Ja si tiez myslim, ze je lepsie najprv oslavovat sametovu revoluciu a az potom sadit. Macanim sa v samotnom cesnaku spustia nejake biochemicke procesy, ktorych dosledkom je zvysena odolnost cesnaku proti hubovym, a mozno aj inym chorobam.... celý příspěvek > |
 |