|
pila OM941 CX, 28.1.2008 Ále to mám iba takú obyčajnú hobby pilku Stihl 018. Nechcel som značku písať horevyššie, aby ma nepodozrievali s dealerstva a reklamy. |
 |
pila OM941 CX, 28.1.2008 No ja by som sa "plastových" píl trochu zastal. Mám doma aj "plasťáka "aj "horčičáka". Plast sa pokúšam bez úspechu zničiť už sedem sezón s toho 3sezóny pravidelnej práce nie len pre seba. Pod pojmom pravidelnej myslím... celý příspěvek > |
 |
|
 |
stihl 441, 19.1.2008 Možno by bolo zo strany predajcov vhodné ak by automaticky fungoval systém vernostných zákazníkov, tzn. že ak u predajcu nakúpim tovar v určitej stanovenej výške, dostanem zákaznícku kartu na ktorú mám zľavu na tovar.
Napr. v obchodoch s cyklistikou... celý příspěvek > |
 |
kupa novej pily, 7.1.2008 Pre Bunnyho.
Tak na koniec som rád že sme sa aspoň v niečom zhodli. Vy si naďajej môžte chodiť po hore bez ochrany hlavy a zraku - je to Vaša voľba a Vaše zdravie. Ja ale pracovať v lese bez prilby a okuliarov, alebo sieťky nebudem, lebo... celý příspěvek > |
 |
kupa novej pily, 6.1.2008 K ochranným pracovným prostriedkom, nedá mi neupozorniť:
Okuliare :
Bezpodmienečne, veď zrak je náš najdôležitejší zmysel. Ideálne je možnosť kombinovať dve rôzne ská - ak praží slniečko - tmavé, ak sa praháňajú po oblohe mraky - číre. V... celý příspěvek > |
 |
kupa novej pily, 6.1.2008 vdaka za ten popis ochranneho oblecenia, suhlasim s tym co ste napisal, len som sa chcel uistit ci to co vidim dennodenne na vlastne oci je realitou vsade alebo je to iba miestna specialita
co sa tyka alkoholu, velmi mu neholdujem a zasadne ho pijem... celý příspěvek > |
 |
kupa novej pily, 6.1.2008 aby som uviedol veci na pravu mieru tak profesionalny pilcik bude v mojom pripade skor vystupovat ako instruktor, teda nieco predvedie, poradi, upozorni na dolezite veci a pod jeho dohladom zacnem pracovat a ucit sa, tzn. ze nebude aktivne pilit celu... celý příspěvek > |
 |
kupa novej pily, 6.1.2008 zaujalo ma ako opisujete vyjednavanie s predajcom, pilu som totizto osobne este nekupoval a tak ma prekvapuje "vyjednavanie" o cene a moznych bonusoch pri kupe... uvidime co na mna vybali moj predajca ked uvidi, ze mam o pilu seriozny zaujem
ked uz... celý příspěvek > |
 |
kupa novej pily, 6.1.2008 suhlasim s vami, obvzlast ak vezmeme do uvahy, ze sa v pilach velmi nevyznam, o to tazsie by bolo pre mna odborne posudit skutocny stav pily a ani ak by som zobral osobu, ktora sa tomu rozumie nie je vylucene, ze si nieco nevsimne alebo ze to... celý příspěvek > |
 |
kupa novej pily, 6.1.2008 tu pilu nejdem zajtra kupit ale pozriet si ich, skusit ako sa drzia...
co sa tyka kupy uz pouzitej pily znie to ako dobry napad, ale ma to aj svoje uskalia - napr. na taku pilu nedostanem zaruku, pripadna vaznejsia porucha a nasledna oprava tak moze... celý příspěvek > |
 |
|
 |
kupa novej pily, 6.1.2008 zdravim, nakoniec som teda zuzil vyber na H365 a H357XP, zajtra si ich pojdem pozriet do predajne, vyskusat ako sa drzia atd.
chcel by som vsetkym podakovat za ich rady a nazory, samozrejme az budem mat pilu doma tak napisem co som nakoniec kupil a... celý příspěvek > |
 |
kupa novej pily, 4.1.2008 Dajte potom vedieť akú pílu ste kúpili.
*ARB* |
 |
kupa novej pily, 3.1.2008 mozem sa spytat, preco 575XP vyslovene neodporucate? zaujima ma to len zo zvedavosti kedze tato pila ani nebola v mojom uzsom vybere spomedzi HQ zahrnuta...
pilcik, ktory mi bude v zaciatkoch pomahat je uzivatelom HQ a neda na nu dopustit (a teda mi... celý příspěvek > |
 |
kupa novej pily, 3.1.2008 to mate urcite pravdu, ale budem pracovat spolocne so skusenym pilcikom ktory uz dlhe roky pracuje v lese takze si myslim ze so zaucenim problem nebude, urcite sa nechystam vybehnut priamo z obchodu s novou pilou do lesa a zacat pilit len tak... celý příspěvek > |
 |
kupa novej pily, 3.1.2008 napisem svoje reakcie na vase prispevky do jedneho prispevku, bude to pre mna prehladnejsie tak snad aj pre vas :)
v prvom rade by som rad povedal, ze od nikoho neziadam aby mi napisal presny typ co mi odporuca, pretoze ako spravne pisete to... celý příspěvek > |
 |