|
Příspěvky uživatele - 14.199
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Motor jikov - problém, 10.4.2014 Sakra kdyť jsem to popsal. Jste neuvěřitelně nepozorný. Když zadáte do vyhledávače "emulzní trubice" co myslíte že najde? A klikat už snad budete sám. Co jak je, může a nemůže být nazýváno je v tomto případě nepodstatné.
| | Motor jikov - problém, 9.4.2014 Bude nějaký problém s hlavní tryskou a emulzní trubici. | |
| | Thuje - holokošťata a zoufalost, 9.4.2014 Já s tím souhlasím taky, ale ono co tam dát, když majitel nechce aby se tam čumělo. Všechny keře mají nějakou nectnost a ty tůje prostě ty nevýhody nemají. Nepadá z nich lupení, jednou za rok se to ostříhá jak vofce, není krz to vidět a je to zelený.... celý příspěvek > | | Thuje - holokošťata a zoufalost, 9.4.2014 Mně na vás fascinuje, jak obratně dokážete z neexistujících informací udělat jednoznačný závěr a navrhnout řešení. | | Založení záhonu, 8.4.2014 Ano, tráva se zapaří, shnije, srazí se do páchnoucí tuhé mazlavé hmoty.
| | Založení záhonu, 8.4.2014 Samozřejmě zrýt. Při rytí odříznout vrstvu trávy, tu samostaně na hromadu, za rok vznikne drnovka. Zbytek záhonu nakypřit případně dohnojit kompostem pokud máte. Mělo se udělat nejlépe napodzim, ale jde to celoročně. | | Hrusen nerasi, 7.4.2014 Konference je líná a zjara nikam nechvátá. Zalijte ji pořádně a sledujte (občas) špičky pupenů. Když začnou žloutnot, je vyhráno. | | Pěstování zeleniny pod bílou netkanou textilií?, 7.4.2014 Už je to tak všeobecně známé, že se to snad ani nikde nepopisuje. Použití jak píšete, když to nezatížíte moc, zelenina si to zama zvedne. Zalévá se přes. Funguje výtečně. | | Mangold, 7.4.2014 Tentokrát souhlasím s Kukym! Ta řípa z mangoldu furt leze. Špenát je pracný. Vyroste sice sám, ale to praní a třídění je nekonečné. Jenže tu chuť ničím nenahradíš. Zkoušel jsem s mangoldem všelicous, smažit řapíky, vařit řapíky, dusil listy a furt... celý příspěvek > | | Záměna podnože u stromku z ovocné školky Mezice, 4.4.2014 Zdravím vespolek.
OT ale trochu souvisí. Stal jsem se šťastným majitelem Jaderničky ze školky Malenovice. Je to bídný výpěstek, že to kolegovi ani nechtěli prodat, ale nakonec je přesvědčil, tak jej nabádali že si mám schovat lístek, kdyby to... celý příspěvek > | |
| | Problém se základy pro skleník, 3.4.2014 Tak udělejte prohloubenou uličku a budete do skleníku vsupovat po rovině. Ale nevyhnete se úpravě dveří. | | Bio hnojení meruněk, broskví, slivoní, třešní, jablek, kiwi, borůvek, 3.4.2014 Tak to je opravdu zajímavé. Teoreticky to vypadá že je to tak. Ale jak byste prakticky chtěl maximalizovat třeba obsah fosforu v půdě, kde v podloží žádný není. A zákon minima funguje. Možná už se daří trochu zvyšovat ten vstup z atmosféry. Asi byste... celý příspěvek > | | Bio hnojení meruněk, broskví, slivoní, třešní, jablek, kiwi, borůvek, 3.4.2014 Připadne mi, že se v tom nějak zbytečně rýpáte. Anebo nevíte coby a nenacházíte to v obi. Co se dá použít k hnojení mimo umělá hnojiva (ledek existuje přírodní; je to chemie, nebo ne?) je všeobecně známo a není to třeba diskutovat. Dávkování je... celý příspěvek > | | Jabloň vhodná na mušt, 3.4.2014 Nechci polemizovat se zbytkem příspěvku, ale naše vnoučata předškolně školní milují především různobarevné kapaliny v pestrobarevných flaštičkách a krabičkách z hyper. Když mají pít mošt, ohrnou pysk. | | Bio hnojení meruněk, broskví, slivoní, třešní, jablek, kiwi, borůvek, 2.4.2014 Musíte si stanovit hranici, mez. Je rašelina přijatelná? Je vápno přijatelné - j e to přece chemie? | |
|
|
|
|