|
Příspěvky uživatele - 195.173
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nález na trnkách, 29.5.2013 Psal jsem do Agobia a bylo me zdeleno, ze nahrada za Omnite je Vertimec..tak co ted pouzit na ty za.rane pupinky na listech..videl jsem v obchiode i Sulku, to je asi pozde, ne,..dnes jsem strikal proti 1.vlne obalece - Mospilanem a kdy muzu pouzit... celý příspěvek > |  | Švestka - škůdce - (ale jaký?), 29.5.2013 Tak muzu mit jeste Omnite volal jsem jednomu prodejci a co je lepsi omnite nebo samnite s ohledem na redeni a cenu, ucinnost?.. |  |
|  | Nález na trnkách, 29.5.2013 Omnite uz se nevyrabi, jaka je nahrada?... |  | Obaleč svestkový - postřik, 24.5.2013 Provadeli jste jiz tento postrik proti 1.vlne obalece?..byly me doporuceny Mospilan, Sylit a Wuxal Super na list..je mozne nahradit Sylit Dithanem?...pouzivam tuto kombinace z duvodu redeni, kdy jsou oba pripravky v g...davkovani Mospilan 1,8g/7,8l... celý příspěvek > |  | Zvlastni nemoc, 24.5.2013 A mohlo by pomoct na podzim po opadlu listi postrikat stromky Kuprikolem, Championem,..ja to, tak delal.. |  | Zvlastni nemoc, 24.5.2013 Do jake doby se projevi ta nemoc, kdy nejsou na stromku zadne listy?.. |  | Švestka - škůdce - (ale jaký?), 24.5.2013 Tak tohle se nam take udelalo na jedne zahrade i po jarnim postriku calypsem, uz je to 3-4.roky, mozna i drive to jsem nejak nesledoval..ale prijde em, ze jak se to rozsirilo i na trnku na ktere to pred 4.rokama nebylo, tak meem rodi a zacina... celý příspěvek > |  | Úrodný rok, 12.5.2013 Co jsem se dival na dlouhodobou predpoved, tak 19.4 ma byt 19st... snih asi nerozi... |  | Postrik proti pilatce, 9.5.2013 Dnes jsem zakoupil Horizon a Honza ma pravdu co rika tam pisi, tak dnes pujdu strikat Calypsem a pridam 2-3.ml Horizonu do roztoku, sice to pan z Agrobia moc nedoporucoval, ale vzhledem k vikendovym destum me nic jineho nezbyde..letos to kvetlo nejak... celý příspěvek > |  | Postrik proti pilatce, 9.5.2013 Tak pro jistotu jsem volal do Agrobia a ocekavaji kvuli zmenam pocasi a destum spise Moniliový úžeh nez nejaky velky vyskyt pilatky.Takze me poradil, ze je mozna pouzit prvne Horizon na tento pripadne problem a pak Calypso na pilatku. |  |
|  | Postrik proti pilatce, 7.5.2013 Od znameho jsem se dozvedel, ze je vhodne strikat jiz v teto dobe..doporucil me kombinaci calypso+mospilan... calypsa davam tak 2-2,5.ml/10l vody..kolik toho mospilanu?..smacedla silwet tak 5.ml??... |  | Postrik proti pilatce, 6.5.2013 Provadeli jse jiz postrik proti pilatce?? |  | Postrik po opadu listi, 9.11.2012 Provadite tento postrik, ktery ma omezit houbove nemoci, suchou skvrnitost-dirkovitost listu, monoliozu,rakovinove choroby, nekrozu a klejtovitove usychani vetvi.Pripravky: Kuprikol, Champion,mel by se provadet po opadu listu pri teplote po dobu... celý příspěvek > |  | Ochrana proti okusu zvěří, 5.11.2012 proti okusu zveri mame natreno aversolem a jeste čtvrtkmenx opleceny dratenym pletivem, i vloni a bylo to ucinne.. |  | Kde sehnat malou pálenici, 6.9.2012 Ma nekdo ten el.kotel od te firmy janca?hodil by se i popis a kavlita vystupu, pripadneč co je potreba jeste predtim doma udelat pro rozjeti, pripadne cokoliv vas napadne.
|  |
 |
|
|
|