|
Příspěvky uživatele - 93.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Moje nové tekvice 2014, 28.3.2014 i ja seji pozdeji, az tak nejdruv kolem 7.4. a klidně i v pulce dubna |  | Rozkvétající broskvoně, 28.3.2014 kdyz uz tu byly zmineny odrudy, nema nekdo zkusenosti s odrudou Harco? |  |
|  | Co vaše réva? (2014), 28.3.2014 myslim ale že treba Zilga je již narašená... |  | Papriky 2014, 27.3.2014 Myslim, ze muzete byt na sve sazenice Jirino hrda, aspirujete na nejlepší pěstitelku sadby paprik |  | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 27.3.2014 vysoká kamenna zed (stíní)se podepsala v pozdnim nakveteni odrudy Kioto a jeste ze tak, diky tomu dnes akorad nakvetla, coz povazuji za idealni-nasledujici dny maji byt slunne a teploty i v noci OK, taskze tuk tuk, prozatim spokojenost |  | Rajčata pro sezónu 2014, 27.3.2014 to uz jsou pekne kusy, ten lilek ma listy pomalu jak Ficus lyrata
|  | Papriky 2014, 26.3.2014 tak tom jsem rád, ze jesme vybral dobre, odrudu Paradise mam letos tez nasetou, vloni me nadchla Kubista a tak ji opet budu pestovat, sazenice mate pekne :) |  | Papriky 2014, 26.3.2014 letos nahrazuji Slovakii odrůdou Granova, tak jsem zvedav |  | Česká rajčata, 24.3.2014 letos jsem se smiloval na keř.rajcaty diky Mirkovi, doporucil mi dve odrudy a tak je dam do skleniku na plachtu a kapkovku, ackoliv s plisni nemam u rajcat problemy, u keř.je to naopak, total... takže letos dvě zahraniční a uvidíme (Darinku a hlavne... celý příspěvek > |  | Dicolor, 24.3.2014  foto ze dneška Dicolory |  |
|  | Česká rajčata, 23.3.2014 Tak onen darek ze Zahrádkáře v podobě oválného rajčete, dopadl dost bídně, zatím vzešel jeden kus! no jeste poseckam, ale je to hruza, samozrejme-beru to jako darek v čsp., tak to nehrotím, ale i tak bída a utrpení (substrat je jinak OK, vše ve... celý příspěvek > |  | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 23.3.2014 s radosti jsem dnes zjistil, ze Kioto jeste nevykvetla, jeji pozdni kveteni je opravdu prinosem, take bych rekl, ze stromy na zel.renklode nakvetaji drive nez na waxwa |  | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 22.3.2014 tak Hargrand v plném květu a též nějaký semenáč, škoda, že má pršet |  | Jaro 2014, 19.3.2014 Drabu mate krasnou, je to moc pekna sklanicka, jinak u nas asi tak tyden kvetou fialky, je to krása |  | Je už čas na výsev?, 19.3.2014 mně venku vzesel zatim jen špenát a redkvicky, vodnice a ředkev, mrkev s pastinakem a petrzeli zatim trucuji-jako obvykle |  |
 |
|
|
|