|
Příspěvky uživatele - 93.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Moje nové tekvice 2014, 14.4.2014 tak dnes jsem vysel vsechny na predpestovani, poiuze hokaid, kterych delam hodne, seji primo-takze to tak za dva tydny |  | Co vaše réva? (2014), 14.4.2014 no zatím jsem toho nazoru, ze odrudys typu An a RR raší lépe jak PIWI sorty CC a Solaris, vloni jsem vsak nekde cetl clanek-uz nevim kde, kde se zminuje vys.odolnost André na sucho a naopak nově zavedené odrudy typu Solaris, že jsou náročnější na... celý příspěvek > |  |
|  | Artyčok druhým rokem - boční odnože, 13.4.2014 ted uz nedelit, lze delit na jare pred rasenim nebo v dobe raseni, ted bych to uz nechal, nicmene deleni rostlin je jen kdybyste chtel mnozit, jinak bych to nedelal |  | Co vaše réva? (2014), 13.4.2014 no na Břeclavsku je jiste vys.hladina spodni vody a tak prvni zvodnělá vrstva u mě v 17m-tam se asi mlade sazenice jeste nedostaly, zatim si stale myslim, ze je to suchem |  | Artyčok druhým rokem - boční odnože, 13.4.2014 letos byla tak mirna zima, ze artycoky ani nezatahly pod zem.. |  | Paradajky voľne vonku, 13.4.2014 vsak uvahy o vysadbe ven vsechny rychle prejdou hned od uterka adalsich noci, kdy maji byt nevesele nocni teploty...! |  | Co vaše réva? (2014), 12.4.2014 No nejsou to staré sazenice, vlastne vysazene predloni... |  | Co vaše réva? (2014), 12.4.2014 tak mam mensi podezreni na zhorsene raseni diky suchu, muze se toto objevit nebo je to blbo-t? zas mi prijde divne, aby André bylo narasene více nebo stejně jak Solaris, zjara po řezu navíc málo nebo vůbec réva neslzela, je to tedy možné díky suchu?... celý příspěvek > |  | Určení rostliny, 11.4.2014 pryšec-Euphrobia, pozor na jedovatou šťávu z této rostliny |  | Co vaše réva? (2014), 11.4.2014 dnes byly velke rozdily v teplotach a nekde i mrzlo, jak jste na tom? |  |
|  | Ačokča, 6.4.2014 myslim, ze to nebude problem, ale asi by to chtelo abyste tam dala sit, lepe se bude pnout
a ted zas ja:) kdy je nejlepsi ji vysevat, vzdy mi nekdo dal rostliny a letos budu pestovat sam, jen nevim zda je brzo nebo pozde... diky |  | Mám tri roky starou albcii dovezenou z Chorvatska, 1.4.2014 hodte sem foto, treba nam to napoví |  | Co vaše réva? (2014), 30.3.2014 tak jsem dnes koukal na vinici a je dokonce vyrasene André a RR, takže to bude letos asi s jarními marzy o nervy, jeste cely duben pred nami.. |  | Polyversum biofungicid, 30.3.2014 tak jsem si koupil dve baleni do zasoby nja okurky, ktere dam do foliaku, bojim se slavneho vadnuti rostlina anechci pouzivat chemicky koktejl typu Previcur, pripravku věřím z duvodu toho, že onehdá po velkem desti mi stála merunka ve vodě a kdyz... celý příspěvek > |  | Kedy vysádzať sadenice papriky do nevykurovaného skleníka?, 30.3.2014 no ono pokud je jen v noci takto chladno a pres den 25st tak porostou a dobre, vysadbu par kusu klidne zkuste, nekolik ks se da prece priklopit petkou a na to jeste netkanku, samozrejme, jestli vysazujete po stovkach tak je toto bezpredmetne, jinak... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|