|
Příspěvky uživatele - 176.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Choroba rajce, 10.5.2013 Tak fajn, je pravda, že takto "postižené" jsou dvě Cherroly, které nejvíc vyhnaly do výšky, když byly ještě doma a vypadají nejbídněji.
Melisa |  | Choroba rajce, 10.5.2013 I to moje?
Melisa |  |
|  | Choroba rajce, 10.5.2013 Nahusto to není, v postatě sazenice stojí už několik dní sama. Je fakt, že předtím byla s ostatními v přepravce.
Vršek vypadá zatím dobře, ale zdá se mi, že celkově se to horší. Před 2 dny listy vypadaly pobledle, teď už jsou tam ty suché... celý příspěvek > |  | Choroba rajce, 10.5.2013  Poradíte prosím, co to u nás škodí? |  | Rajčata ven?, 9.5.2013 Už je mám taky venku. Podle předpovědi to tady (Brno) na žádné drama nevypadá.
Ale koukala jsem, že můj dokonalý systém značení druhů vzal za své už v počátcích - zmizely všechny černé švestky a žluté hrušky, zato mám náhle trojnásobně černých... celý příspěvek > |  | Obnova aleje, 8.5.2013 Ten pán ale píše o silnici čtvrté třídy... ne první. |  | Mochyně peruánská, 2.5.2013 Ale peruánské jsou menší, oranžové. Jedla jsem to na dortu a nebylo to špatné... :-) |  | Mochyně peruánská, 2.5.2013  Po čtyřech měsících růstu máme tohle - to asi není normální, že? Má to smysl vůbec vysadit? Rostlinky mají asi 2 cm. |  | Skákající škůdce na pokojovkách, 28.4.2013 Nic ale nedělá, zbytečné ho něčím mořit. |  | Polníček, 25.4.2013 Jak sklízet?
Vytrhne se vždy celý trsík, nebo můžu odlamovat a zbytek poroste dál? |  |
|  | Kdy papriky a rajčata ven na balkon?, 21.4.2013 Jsou venku. :-) Ve velkých kelímkách a v přepravce, tak kdyby se víc ochladilo, můžou zase domů. |  | Kdy papriky a rajčata ven na balkon?, 20.4.2013 Zrovna jsem se chtěla zeptat to samé - necháte už sazenice venku i přes noc? Když podle předpovědi bude kolem 9 stupňů? Mám je zatím ve velkých kelímcích, takže jsou přenosné. |  | Co je to za květinu?, 19.4.2013 Tak je, kde má být. :-) |  | Co je to za květinu?, 19.4.2013 Dobrý den,
nevím, jak naložit s informací "čím méně jej budete přesazovat, tím lépe vám pokvete".
Rostlinka, kterou jsem získala, je malá. Je tedy lepší zasadit ji do přiměřeného květináče a časem přesadit, nebo rovnou do velké nádoby, že v... celý příspěvek > |  | Bariera proti slimakum ze sousedni neudrzovane zahrady, 19.4.2013 Nebo je v zarostlé zahradě akorát nenajdete. :-) |  |
 |
|
|
|