|
Habrový plot, 28.3.2016 Pokud máte přístup k plotu z obou stran můžete stříhat habr až když proroste plotem.Jinak je nutno nechat odstup od plotu.Já mám habr asi 190cm a není třeba mu dávat oporu kari sítí.Pouštějte ho každý rok tak po 30cm zbytek stříhat.Pěkně zesílí a... celý příspěvek > |
 |
Habr, 28.3.2016 Dobrý den.Poradí mi někdo co dělat s habrem který je sázen jako živý plot a loni přes léto měl napadené listy ASI plísní.Listy měl potažené bilím povlakem.Stříkala jsem Kuprikolem ale marně. |
 |
|
 |
Sazenice habru, 28.3.2016 Určitě je lepší rostlina z kontejneru, ale já mám rostlinky z úletů z lesa a taky rostou velice pěkně.Je potřebe častou zálivku, hlavně v počasí jaké bylo loni v létě. |
 |
Réva ze semínka - pecičky, 1.3.2013 Už se také těším.Jiří. |
 |
Réva ze semínka - pecičky, 1.3.2013 Ikdyž jsem uvažoval, přestojsem neskoušel, nyní mám inspiraci.Pro důchodce příjemná pracovní zábava.Z pozdravem Jiří.Kunín okr. Nový Jičín.
|
 |
Bylinkové recepty - bez černý, 26.6.2012 Dobrý den.Mám dotaz.Proč u všech receptů na likér z BEZINEK je uváděno povařit ve vodě?Vždyt pro uchování vitamínů by bylo vhodnější bobulky do alkoholu jen na několik týdnů naložit a přidat cukr.Tak že, proč se bezinky nenakládají do lihu?Děkuji... celý příspěvek > |
 |
Destilační přístroj, 12.6.2011 Se vším úplně souhlasím.Nejlepší pálenka na bylinkové likéry je ze žita a cukru.Neví někdo jak použít na zjemnění likérů glycerín???Prosím poradte hlavně dávkování aby jsme se ne pos... Díky!! |
 |
Rekonstrukce skleniku, 3.1.2011 možností je několik, nejjednodušší by asi bylo použít silikonový tmel. Dále by šlo přišroubovat polykarbonát pomocí nerezových plíšků, kterými tabule přichytíte k profilům. Myslím si ale, že nejvýhodnější je zalepit profily silikonem. Bude to sice... celý příspěvek > |
 |