Příspěvky uživatele - 156.122

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata - černé listy, 8.6.2013
U mě je to prakticky stejný jak u Mirka. Přihnojil jsem Kristalonem, pak byla zima a jak se oteplilo tak se to rozjelo.
Rajčata - černé listy, 7.6.2013
No a co by to mohlo být? Já to mám taky na rajčatech který jsou na balkoně v truhlíkách a květináčích.
Rajčata - černé listy, 7.6.2013
Tak chladno samozřejmě bylo. Takže by to mohlo být tím. Nebo, že by to přehnojení? Dával jsem Kristalon Start. Loni jsem to měl na některých listech taky, ale v minimální míře. Letos je to o hodně víc. Je to spíš v dolní části stonků a na spodních... celý příspěvek >
Rajčata - černé listy, 7.6.2013 Obsahuje fotku
Ještě jedna fotka.
Rajčata - černé listy, 7.6.2013 Obsahuje fotku
Prosím o radu. Začly se mi na černat listy i stonky. Je to nějaká plíseň nebo houba? Dá se to něčím zlikvidovat?
Papriky - klíčivost semen, 1.3.2013
Mám z OBI od Nohel Garden papriku Corno di toro giallo a pálivý papričky. Dal jsem to rovnou do hloubky do substrátu, žádný klíčení předem. Po 12.ti dnech vyjetých 9 Corno di toro a 12. papriček. I ze semínkama rajčat nakoupenýma v OBI... celý příspěvek >
Klíčení paprik, 1.3.2013
Corno di toro giallo - semínka od fy Nohel Garden koupeno v OBI: Zasadil jsem to přímo do hloubky do substrátu, žádný klíčení předem, žádná zvláštní péče. Jen jsem to dal na okno nad topení a hodně zaléval. Po 12. dnech je z 15. semínek už 9.... celý příspěvek >
Jak docílit aby sazenice paprik byla silná a zdravá, 27.2.2013
Mr.Big: rozhodně jsem netvrdil, že pěstuju na skříni v komoře, Mám to samozřejmě na okením parapetu nad topením. Ale loni jsem to měl napřed než to vyklíčilo v pokoji na zemi. Mirek: papričky byly z kupovaných semínek. A letos jsem... celý příspěvek >
Jak docílit aby sazenice paprik byla silná a zdravá, 21.2.2013
Začátečníkům můžu říct jedno. Nenechte se vystrašit tím jak to tady některý lidi dělaj strašně složitý. Zdá se mi že to poněkud přeháněj... Já loni jako absolutní začátečník zasadil pálivý papričky a keříčkový balkonový rajčata - přímo do... celý příspěvek >
Padlí rajčete?, 2.8.2012
Ještě jsem našel jako "bio" přípravek bez ochranné lhůty BIOTON. Máte s ním někdo zkušenosti jestli funguje a není s ním nějaký problém.
Padlí rajčete?, 2.8.2012
Objevilo se mi na keříčkových rajčatech něco co vypadá jako bílá plíseň. Může to být padlí? Není mi sice jasný odkud by se tam vzalo když jsou na balkoně v pátém patře, ale co jsem si přečetl jak to vyadá tak by to mohlo padlí být. Nebo by... celý příspěvek >
Upadávání květů na balkonových rajčatech, 31.7.2012
Takže by to mohlo být těma teplotama? Začlo to žloutnout a upadávat někdy v tý době jak byly ty velký krupobití a došlo na čas k podstatnému ochlazení. Do tý doby to nemělo problém a prakticky ze všech květů vyrostly plody. Taky se to stalo potom kdy... celý příspěvek >
Upadávání květů na balkonových rajčatech, 27.7.2012
Někde jsem četl, že by to mohla způsobovat nějaká muška, která tam klade larvy, ale bylo by divný, že by to dělala vě větší míře jen u jedný odrůdy. Také jsem četl jako důvody sucho, změny teplot, nebo, že rostlina si reguluje množství plodů... celý příspěvek >
Upadávání květů na balkonových rajčatech, 24.7.2012
Na keříčkových balkonových rajčatech mi upadávají některé květy. Zežloutnou konce některých stonků pod květem a potom se ulomí a uschnou. Nevíte čím by to mohlo být? Zvláštní je, že ve větší míře je to jen u odrůdy Aztek. U Venus a Vilmy se to... celý příspěvek >
Balkonová keříčková rajčata - odstraňování listů, 3.7.2012
Taky mám u keříčkových zakrslých rajčat dost hustý porost listů. Pokoušel jsem se najít něco o vyštipování těchto odrůd a moc toho není. Někde se radí vyštipovat někde ne. Přesný postup jak případně na to jsem nikde nenašel. Takže bych... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika