|
Příspěvky uživatele - 154.133
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
A co vaše višně?, 30.6.2014 Drozdom chutili. Dokonca aj ďatel sa tam motal a na tom mladom stromku fakt nemal aký hmyz riešiť |  | Je to hruška alebo jabloň?, 25.3.2013 Hruška. |  |
|  | Vrúbľovanie a teplota, 22.3.2013 Na víkend hlásia denné teploty +1 až +5, nočné -1 až -4. Chcem vrúbľovať čerešňu a višňu, marhule. Všade sa uvádza, že slabý mrazík neuškodí, ale nerozumiem tomu, veď tie obnažené pletivá namrznú. V každom prípade chcem vrúble chrániť mikroténovým... celý příspěvek > |  | Kdy roubovat nebo očkovat třešně, 1.3.2013 Myslím, že nastal čas vrúbľovania... |  | Už postřik na kadeřavost?, 1.3.2013 Okrem Kuprikolu aj Champion |  | Kdy zasít semena?, 30.1.2013 Pradajky vysievať v polovici marca/Brezen) je aj pre vonkajšiu výsadbu neskoro. v dobe výsadby by už priesady mali mať nasadené na kvet |  | Pěstování rajčat 2013, 21.1.2013 Pán Mire a nemal by ste im ubrať na teple, aby sa tak nevyťahovali? |  | Paradajky - skorý výsev, množenie odrezkami, 18.1.2013 Lilek a paprika asi áno, ale uhorky nemyslím, skôr by som skúsil potápaním, tj. prihrnúť časť stonky zeminou a dúfať, že zakorení... |  | Vysev semien, 14.1.2013 Množenie odrezkami by nemalo byť žiadna veda, ani otázka výnimočnej manuálnej zručnosti či skúsenosti. Dostal som od známeho 2 semienka čiernych paradajok, tuším Black Steel? a červených žíhaných Tigerella a chcel by som ich odrezkami namnožiť. Výsev... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|