Příspěvky uživatele - 8.42

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zrání rajčat, 5.8.2012
Nejsem si jistý, ale etylen je malá molekula a když se dostane z jablka ven, tak by se měla dostat do rajčete dovnitř, ne?
Zrání rajčat, 5.8.2012
To je zajímavý článek, který lecos vysvětluje. Je známý fakt, že jablka a jiné ovoce uvolňují etylen, což by mělo znamenat: 1. Supermarketová rajčata (s blokovanou tvorbou etylenu) by měla získat lepší chuť, když je na nějakou dobu dáme do... celý příspěvek >
Zničený trávník, 5.8.2012
Pokud už vadne, nic neuděláte. Pokud je to postříkané před několika hodinami, můžete ho zkusit posekat co nejníže, ale ani tak není záchrana vůbec jistá.
Název trávy, 4.8.2012
Nejspíš máte (opět) pravdu, miscantus také bývá převislý, ale ne až k zemi
Název trávy, 4.8.2012
Že by opět úzkolistá ozdobnice (Gracillimus)?
Lilkoviště, 4.8.2012
Nedávno jsem se snažil dopátrat odpovědi na podobný problém i já. Moje lilky ve skleníku nemají tu správnou barvu ani lesk, ale jsou dobré. Zkuste jeden, uvidíte.
Co mi to vzešlo?, 31.7.2012 Obsahuje fotku
Já tedy hlasuji pro Ericu. Porovnejte s fotkou, kterou jsem před chvílí udělal.
Prosím o určení keřů, 31.7.2012
U nás ho nadávno vysadili v parku, což mě také překvapilo. Je na ústupu asi proto, že na rozdíl od popelavého je moc velký. Ale zdá se mi, že na fotografii je význačný, popelavý má podle mě jemnější listy.
Pozná někdo prosím co to je?, 27.7.2012
Vypadá to na slunečnici
Vytápění skleníku, 27.7.2012
Souhlasím s Ivapem, to nemá šanci fungovat. Země má obrovskou tepelnou kapacitu, nějaký husí krk je jako když plivne do moře. Zkuste si takto cvičně ohřát kbelík vody. Něco podobného, ale opačně, se používá u zemního výměníku pro rekuperační... celý příspěvek >
Nemoc hadovek (okurky), 26.7.2012
Tím Previcurem jsem zalil půdu. Dvě okurky, na kterých listy splihle visely a s kterými jsem se už loučil, během několika dnů zázračně ožily.
Nemoc hadovek (okurky), 26.7.2012
Ano, také se mi to tak jeví. Typické je právě vadnutí ve dne, zmátoření v noci. Nedávno na to byl ještě Previcur, mně perfektně zabral, ale co je dnes, nevím.
List ze živého plotu - zřejmě červený kultivar buku?, 24.7.2012
Buk to je určitě, pravděpodobně Fagus sylvatica 'Purpurea', který se do živých plotů používá s oblibou.
Pařeník z betonu, 24.7.2012
Rozhodně souhlasím. Jak vás vůbec betonování dna napadlo? Pařeniště musí mít odtok, mělo by být přístupné žížalám atd. Jedině by se snad betonové dno hodilo na pětování borůvek, ale to asi nemáte v úmyslu. Proti hlodavcům stačí králičí... celý příspěvek >
Vaše zkušenosti s hnojení během roku, 24.7.2012
Většinou si vystačím s kompostem, u hladovějších rostlin (hlavně zelenina a trávník) používám kupovaná organická hnojiva (slepičince, guano, granulovaný hnůj atd.). Když pozoruji nedostatek nějakého prvku, použiju i minerální (superfosfát, síran... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika