Příspěvky uživatele - 8.42

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lilkoviště, 27.8.2012
Udělal jsem si závěr, že lilky potřebují ke zfialovění UV záření, které polykarbonátový skleník filtruje. Tam, kam může přímé světlo (otevřenými dveřmi), fialové jsou.
Lilkoviště, 27.8.2012
Já jsem na tom přesně jako Vy. Fialové jsou jen ty, na které může přímé světlo. Ale vzhledem k tomu, že jsou dobré, je mi to jedno. Na barvě mi až tak nezáleží.
Zalévat vysetou trávu?, 16.8.2012
Projít se s hráběma a poťukat to nebude už zdaleka tak náročné jako vyhrabávání plevele a rovnání, ne? Na viditelné klíčení bych nečekal, hned po prvním dešti nebo zalití už by půda neměla zaschnout. Horka hlísí na celý příští týden, jestli dobře... celý příspěvek >
Nemám květy na rajčatech - proč?, 15.8.2012
Zažil jsem, že někdo olámal květy v domění, že jsou to zálistky, ale to asi nebude váš případ, že?
Zalévat vysetou trávu?, 15.8.2012
Vzejde, ale bude zpočátku mnohem náchylnější na vyschnutí a hrozí, že ji vyzobou ptáci
Nemoc na mých paprikách?, 13.8.2012
Záleží na vás. Já většinou volím opatrný postup (nejprve vyčkávání, jestli bude vůbec potřeba zasahovat, potom selektivní nebo jinak neškodný prostředek a nakonec nějakou chemii).
Někdy zabere, proč to nezkusit, když se jedná o papriky? Kdyby šlo o mečíky, také bych to moc neřešil.
Nebo Rock Effect, ten nemá ochrannou lhůtu a není to "chemie"
Vypadá to na napadení třásněnkami
Co se slunečnicí?, 13.8.2012
Existují průmyslové loupačky, ale vám asi nezbyde než sedět a loupat ručně
Prosím o název keříku, 12.8.2012
Ani to ne. Je to šalvěj zářivá (Salvia splendens). Je to trvalka, ale u nás se pěstuje jako letnička.
Jaký keř do úplného stínu?, 7.8.2012
nebo bobkovišeň
Zalozenie noveho jahodniska, 7.8.2012
Září je už dost pozdě, jahody musí mít dost času pořádně zakořenit. Očekávejte v tom případě tak poloviční úrodu.
Přežije buxus na fotce?, 6.8.2012
...a nezapomínat v zimě zalévat, když nemrzne
Zrání rajčat, 6.8.2012
Občas vídám ještě jednu věc: Lidi po ukončení růstu rajčat otrhají všechny listy a nechají pouze stonek s vijany. Nevím, co si o tom myslet. Samozřejmě mají plody více sluníčka, ale je to už skoro na úrovni dozrávání za oknem, nebo ne?
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika