|
Příspěvky uživatele - 8.42
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Lilkoviště, 27.8.2012 Udělal jsem si závěr, že lilky potřebují ke zfialovění UV záření, které polykarbonátový skleník filtruje. Tam, kam může přímé světlo (otevřenými dveřmi), fialové jsou. | | Lilkoviště, 27.8.2012 Já jsem na tom přesně jako Vy. Fialové jsou jen ty, na které může přímé světlo. Ale vzhledem k tomu, že jsou dobré, je mi to jedno. Na barvě mi až tak nezáleží. | |
| | Zalévat vysetou trávu?, 16.8.2012 Projít se s hráběma a poťukat to nebude už zdaleka tak náročné jako vyhrabávání plevele a rovnání, ne? Na viditelné klíčení bych nečekal, hned po prvním dešti nebo zalití už by půda neměla zaschnout.
Horka hlísí na celý příští týden, jestli dobře... celý příspěvek > | | Nemám květy na rajčatech - proč?, 15.8.2012 Zažil jsem, že někdo olámal květy v domění, že jsou to zálistky, ale to asi nebude váš případ, že? | | Zalévat vysetou trávu?, 15.8.2012 Vzejde, ale bude zpočátku mnohem náchylnější na vyschnutí a hrozí, že ji vyzobou ptáci | | Nemoc na mých paprikách?, 13.8.2012 Záleží na vás. Já většinou volím opatrný postup (nejprve vyčkávání, jestli bude vůbec potřeba zasahovat, potom selektivní nebo jinak neškodný prostředek a nakonec nějakou chemii). | | Nemoc na mých paprikách?, 13.8.2012 Někdy zabere, proč to nezkusit, když se jedná o papriky? Kdyby šlo o mečíky, také bych to moc neřešil. | | Nemoc na mých paprikách?, 13.8.2012 Nebo Rock Effect, ten nemá ochrannou lhůtu a není to "chemie" | | Nemoc na mých paprikách?, 13.8.2012 Vypadá to na napadení třásněnkami | | Co se slunečnicí?, 13.8.2012 Existují průmyslové loupačky, ale vám asi nezbyde než sedět a loupat ručně | |
| | Prosím o název keříku, 12.8.2012 Ani to ne. Je to šalvěj zářivá (Salvia splendens). Je to trvalka, ale u nás se pěstuje jako letnička.
| | Jaký keř do úplného stínu?, 7.8.2012 nebo bobkovišeň | | Zalozenie noveho jahodniska, 7.8.2012 Září je už dost pozdě, jahody musí mít dost času pořádně zakořenit. Očekávejte v tom případě tak poloviční úrodu. | | Přežije buxus na fotce?, 6.8.2012 ...a nezapomínat v zimě zalévat, když nemrzne | | Zrání rajčat, 6.8.2012 Občas vídám ještě jednu věc: Lidi po ukončení růstu rajčat otrhají všechny listy a nechají pouze stonek s vijany. Nevím, co si o tom myslet. Samozřejmě mají plody více sluníčka, ale je to už skoro na úrovni dozrávání za oknem, nebo ne? | |
|
|
|
|