|
Příspěvky uživatele - 8.42
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
"záhadné" oschnutí, 20.9.2012 To by ta ryngle musela vypadat, kdyby zanesení postřiku větrem nadělalo takové škody... Ale já už také nevím. Možná bych dal laboratorně vyšetřit vzorek půdy, kdyby mě to hodně trápilo. | | "záhadné" oschnutí, 19.9.2012 Sucho bych vyloučil. Nabízejí se pak už jen dvě možnosti - chemikálie nebo horko. Horko může být od ohně nebo od slunce, případně od přistávajících mimozemšťanů. Oheň jste vyloučil, náhlé slunce, jak navrhuje Lída, také. Pak jsem ještě uvažoval nad... celý příspěvek > | |
| | Založení nového trávníku na ploše zanedbané trávy, 19.9.2012 Je to tak, vstřebává se jen zelenou plochou rostlin. Ale pozor na zanášení větrem. | | Zakořenění břečťanu, 18.9.2012 Naopak, teď je ten správný čas. Můžete je namočit do stimulátoru a do země s nimi. | | Spálený kout vedle skleníku, 17.9.2012 Pak je tu ještě možnost, že soused pracoval za větru s herbicidem a vítr zavál postřik k vám. | | Spálený kout vedle skleníku, 17.9.2012 A nehořel v blízkosti větší oheň? | | Co je to za dřevokaznou houbičku?, 17.9.2012 Číšenka rýhovaná | | Vytápění skleníku, 17.9.2012 S umělým teplem bych polemizoval, teplo jako teplo. Ale myslím, že ani umělé světlo se správným spektrem chuť neovlivní. Samozřejmě je to blbost, kdo by topil a svítil rajčatům? To by musela být ze zlata, aby to stálo za to.
Myslím, že chuť těch... celý příspěvek > | | Modrobílý záhon, 14.9.2012 Z vyšších bílý ibišek, bílá komule, bílá mochna křovitá... (i když nic z toho není trvalka, ale keře :)) | | Doporučení odrudy, 14.9.2012 Domovní strom je prostě takový velký strom u domu, pod kterým sedáváte s půllitrem piva z vzpomínáte na dětství :) | |
| | Doporučení odrudy, 14.9.2012 Zákrsek, čtvrtkmen, polokmen, vysokokmen označuje výšku kmene, nikoliv celého stromu. Nicméně to většinou souvisí - jako vysokokmeny se pěstují bujné odrůdy na silných podnožích (např. semenáčích), jako zákrsky zase slabě rostoucí kombinace podnož -... celý příspěvek > | | Jaký druh česneku?, 14.9.2012 Pokud pojedete do Poběžovic, tak vám asi nejlépe poradí tam. Spíš by mě zajímalo, zda tam vůbec něco budou mít, letos je situace s prodejem sadby kritická. | | Lze pěstovat česnek na záhonu zakrytým netkanou textilií?, 14.9.2012 Ale (aby nedošlo k mýlce) bílou textilií se česnek přikrývá celý. Podobně se může chránit mrkev, cibule, pórek a další ohrožené druhy. | | Pěstování vřesů a vřesovců - stříhání, 13.9.2012 Vřesy se stříhají na jaře proto, že na podzim kvetou, takže ostříháním přijdete o květy. Mně se zdá, že ty vaše jsou ve špatném stavu nikoliv kvůli řezu, ale z jiných důvodů. Buď špatná půda (je kyselá?) nebo nedostatek vláhy, případně to může být... celý příspěvek > | | Co vysadit za česnek?, 13.9.2012 Navíc je rozdíl mezi sadbovým a konzumním česnekem. Zasazením konzumního si můžete zamořit záhon chorobami, které pak léta přetrvají v půdě. | |
|
|
|
|