|
Příspěvky uživatele - 217.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pro Daniela - Stavba bazénu, 5.5.2013 Zdravím, také budu dávat bazén azuro do země. V návodu od moundfieldu píšou aby se kolem bazénu dala nopová folie. To pak ten polystyren dám ještě na ní? Děkuji. |  | Jaké kalové čerpadlo?, 29.1.2013 Dobře děkuji za rady. |  |
|  | Jaké kalové čerpadlo?, 28.1.2013 Tak jsem našel Extol 414163 1100W. Je trochu, ale trochu dražší. Co si o něm myslíte?
|  | Jaké kalové čerpadlo?, 28.1.2013 Tak já nevím. Ted mám čerpadlo 350W do 5 metrů a z 5 m už to nevytáhlo. |  | Jaké kalové čerpadlo?, 28.1.2013 Pojede jen občas, bude to na vytahování studny z 5 metrů. |  | Jaké kalové čerpadlo?, 27.1.2013 Zdravím, potřebuji koupit kalové čerpadlo rozhoduji se mezi AL-KO DRAIN 11001 a Einhell Primex PS 750 I.
Máte s nimi někdo zkušenosti? Popřípadě jestli byste volili jinou možnost v podobné cennové kategorii? Děkuji. |  | Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 15.1.2012 Obě odrůdy pěstuji od roku 2009. Philovita F1 jsou cherry rajčata výborné chuti. Phantasia F1 jso klasická. Jsou též chutná, ale Start S F1 je dle mého názoru lepší. Nepoužívám postřiky a plíseň bramborová na rostlinách ve větším ničí pouze... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|