Příspěvky uživatele - 245.218

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jablon do horších půdních podmínek, 15.11.2007
Přeji příjemný večer Na pozemku mám asi 10-ti letou jablon "nějaké" zimní odrůdy a ta je dle mého odhadu na nějaké zakrslé podnoži. Tato jablon mi vytváří na kmínku seschlá místa kůry, které se odloupnou až na dřevo. Dle mého odhadu se jedná o... celý příspěvek >
Jablon do horších půdních podmínek, 15.11.2007
Dobrý večer nyní když je venku tak nepřívětivě, bych se opět vrátil k dotazům. Mám na uvedeném stanovišti asi pět let třešně i višně bohužel jejich přírustky na letorostech tak maximálně dva cm. Chci tím naznačit, že se jim bohužel asi moc nedaří.... celý příspěvek >
Jablon do horších půdních podmínek, 7.11.2007
Rád bych velmi poděkoval za vaši ochotu se podělit o vaše zkušenosti. Ještě bych toho chtěl zneužít a požádat o názor, zda je nějaká šance o přežití u merunky např. Bergeron, Veecota nebo např. Broskev Sunhaven. Pokud jsem se snažil samostudiem ještě... celý příspěvek >
Jablon do horších půdních podmínek, 6.11.2007
Dobrý den Rád bych požádal o názor na výsadbu jabloní na rodinnou zahradu nedaleko Zlína. Zahrada je ve svahu a je orientovaná na západ. Bohužel půdně je na tzv "kačinci" s nízkou vrstvou ornice (30cm) a pod ní je pískovec, 400mnm. Tím pádem je zde... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika