Příspěvky uživatele - 142.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rozmnožení rybiček, 26.1.2014
Děkuju za odpověď asi nevíte o nějaké konkrétní literatuře, která by se zabívala touto problematikou?
Rozmnožení rybiček, 26.1.2014
Zdravím, je na to sice ještě brzo ale rád bych se o tom dozvěděl něco už teď. Jde o to, že v mém jezírku máme spousty druhů ryb a já bych si rád pro známé rozmnožil nějaké zlaté karasy. Jelikož jsou tam rybky jako slunečnice nebo koljuška tak veškerý... celý příspěvek >
V zimě krmit nebo ne?, 30.11.2012
Tak to bych se teda ještě zeptal jestli nějak udržujete otvor v ledu nebo to necháte jednoduše zamrznout?
V zimě krmit nebo ne?, 28.11.2012
Ryb je tam kolem 20 a jsou to bud letošní nebo max 2 roky staré rybky a to ve složení lín, kapr, karas, perlín, hrouzek. Dneska jsem už vyřešil světlo tak už mě napadá jenom otázka čím je krmit? děkuju za rady
V zimě krmit nebo ne?, 27.11.2012
Tak to bude ještě zajímavé doufal sem že je zazimuju a bude klid :) jak se zdá tak to nepujde jinak kolik je potřeba stupnu na to aby přestali přijímat potravu?
V zimě krmit nebo ne?, 26.11.2012
Zdravim, tak sem zazimoval rybky, letos je to vlastně poprvé co zimuju, ale k věci. Mám takovej dotaz na zkušenější, ryby mám v nádrži o objemu 600l s filtrací a se vzduchováním. Ryby jsou v klidu ve studeném sklepě takže bez hluku a samozřejmě ve... celý příspěvek >
Zazimování ryb, 24.9.2012
Pouze dva a mají pouze 13 cm, spíš se obávám, že by ve vodě zůstalo moc ryb a pod zamrzlou hladinou by to pro ně bylo tak trochu těsný :)
Zazimování ryb, 24.9.2012
Zdravím doma máme letost nové jezírko asi 4x2 metry s největší hloubkou 80 cm. Samozřejmě tu je asi 25 ryb (lín, karas,koi kapr, střevle, hrouzek a perlín) jsou to všechno letošní ryby takže jsou ještě malé, ale to co mě zajímá je to jestli vydrží... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika