|
Příspěvky uživatele - 54.5
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jurrský ovopark, 24.1.2015 Mám na zahradě, staré odrůdy, které pomalu a jistě stárnou, dokonce některé mají i houbu v dřevu. Smůla je, že jsem už cca před několika lety témto způsobem přišel o odrůdu, které se říkalo Sládě. Tehdy jsem se o jablka a jejich množní ještě... celý příspěvek > |  | Vhodná hrušeň pro Plzeňsko, 1.11.2014 Podzimní Konferenci na kdouli a zimní třeba Lucasovu nebo Nojabrskaju. Rovněž na kdoulích. Seženete je ve školce v Plzni.
|  |
|  | Blaník, 19.10.2014 Nevím, ale zdá se mi kyselejší. |  | Kde je dobrá Ovocná školka, kde dobře poradí, 21.9.2014 blíží se neodkladně říjen a s ním doba vyorávání a prodej stromků, jak se těšíte? |  | Vadná slepice?, 13.6.2014 přesně tak. má-li slepice problémy, je nejlepší sekyrková metoda. |  | Kuře na pekáč, 7.6.2014 Dobrý den,
za sebe, upřednostním chuť domácího, není nijak převýrazná, ale prostě je jiná lepší, domácí. Voní to i jen posolený. Maso brojlerů je velmi křehké a to z několika důvodů. První je ten, že brojlerové kuře je maximálně 42 dní... celý příspěvek > |  | Proč slepice vůbec nezačaly snášet?, 24.4.2014 takže kuřice prostě byly mladé na to kolik stály. Stáří kolikrát nezná ani prodejce. Ty týdny jsou důležitý ukazatel. Příště už budete zkušenější a pokud si budete moci vybrat, vyberete buď starší, už víte jak vypadá dospělá slepice a jak nedospělá.... celý příspěvek > |  | Odrůda Míšeňské, 15.3.2014 zdravím všechny, sháním rouby Míšeňského, nemusí být letos, stačí na jaře příštího roku, nebo v létě očka. Juraj Kafka
|  | Smiřické vzácné, 15.3.2014 Zdravím,
škoda, že je triploidní a tudíž se jeho pyl nedá použít. Zůstává tak pouze mateřskou odrůdou do případného šlechtění, kde i tak je velmi málo semen k dispozici. Jako mateřská linie je však donorem obecné polní odolnosti proti... celý příspěvek > |  | Nadržený kohout demoluje slepici, 23.11.2013 Dobrý den.
Jedna chyba: přikoupila jste jednu slepici, jinou než ostatní a navíc bez ocasou. Slepice protože je jediná a nová, je zajisté na posledním místě v žebříčku. Je submisivní a toho využívá i kohout. A tím, že je bezocasá pro kohouta... celý příspěvek > |  |
|  | Smiřické vzácné, 28.10.2013 Zdravím majitele této staré odrůdy. Mám ji doma. 505 m nm. Jižní expozice, kambizem na žulovém podkladě. Je to stromek (nijak mohutný) po dědovi. Plodí ob rok. Zato nezdrobňuje ani při nulové péči narozdíl od jiných novějších odrůd ani když je... celý příspěvek > |  | Roztočík, třásněnky, 14.6.2013 Dobrý den, chci se zeptat co způsobuje kroucení mladých listů slivoní a zasychání trminálního vrcholu letorostů. Dnes jsem tam našel třásněnky, ale co s tím roztočíkem? Prý neni vidět pouhým okem. Máte na to nějaký fígl? |  | Co je to za škůdce na švestce?, 14.6.2013 Opravím Vás, na levém snímku není larva slunéčka nýbrž křís. Řád stejnokřídlí. Je to savý škůdce. Juraj Kafka |  | Jak zvládají odrůdy strupovitost po deštivém květnu 2013, 8.6.2013 Dobrý den, tak jak pak jsou na tom rezistenti se strupovitostí? Případně padlím. A jak na tom jsou klasické odrůdy? A co Angold? Vím, že pro prakticky každodení srážky, nebylo možno stříkat. Podělte se o poznatky.
Údajně Goldlane je... celý příspěvek > |  | Slepici se kroutí krk, 22.4.2013 nervová porucha způsobená virem pseudomoru drůbeže, nevyléšitelné a hlavně nakažlivé na další kusy a chovy sousedů. Doporučuji slepici ihned zabít a hodit na oheň. |  |
 |
|
|
|