Příspěvky uživatele - 20.220

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Předpěstování rajčat a paprik - nedělám chybu?, 31.3.2016
Pokud předpěstováváte ve sklepě, nedivím se, že MUSÍTE rostlinám svítit. Já také nesvítím a všechno pěkně také jde. Sazenice mám v domě na parapetu jižních oken.  Mám malinkou zahradu (2x4 metry) a skleník 2,8*3,6 (s uličkou uprostřed).... celý příspěvek >
Strojek na uzavírání konzerv, 4.1.2015
Take mam strojek na zavirani po dedovi zustala nam stara zasoba plechovek i s vicky takzejsme zavarovali, plechovky orezavali vse jako kdysi a vse v pohode do te doby nez dosli vicka.koupili jsme nove vicka ktera nepasuji na stare plechovky potom i... celý příspěvek >
Jabloň Fenix, 15.10.2012
Zdravím. Gratuluji Vám ke šťastné volbě odrud při koupě stromků. Musím Vás i potěšit Rajka byla mezi těch zmála odrůd co letos zvládla i mrazy - 4 'C v květu a bohatě zarodila kvalitními plody, ale bacha na silný řez nebo přehnojení dusíkem... celý příspěvek >
Matčino, 15.10.2012
Zdravim. Omlouvám se Vám a máte pravdu. Já jsem si nevšiml, že k originálnímu dotazu někdo připojil odlišnou fotku svých výpěstků a považuje je za Matčino. Plody na fotce vůbec nejsou ani podobné Matčinu a ani věrné kopii Nabele.Spíš by měl autor... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika