|
Příspěvky uživatele - 22.8
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hroznové víno pro konzum, 14.8.2013 Prosím o radu, jsem z Liberce a chtěla bych si zasadit na zahrádku pár sazenic vinné révy, na zahrádce máme celý den sluníčko, a často větrno, neví někdo jaká odrůda by se hodula nejvíc?Stačí nám jen tak na jídlo.Díky. |  | Reference na firmu "stare odrudy" z Bojkovic, 22.10.2012 Dobrý den, i já bych ráda přispěla svou troškou do mlýna, protože pan Pešek si opravdu za svou práci chválu zaslouží. S jeho školkou máme jednoznačně pozitivní zkušenost - minulý rok na podzim jsme si u něho objednali pět stromků. Přišly nám někdy v... celý příspěvek > |  |
|  | Zahradní traktor Husqvarna CTH 220 Twin, 15.10.2012 Já osobně CTH 220 koupil u A-Partnera, a tam si semnou byli ochotni popovídat i o jiných značkách než jsou HQ... Moje CTH funguje naprosto bez problémů, a motor Kawasaki má dostatek síly opravdu na všechno. Už mám CTH 3 rokem a neni nejmenší problém.... celý příspěvek > |  | Kdy odstranit planý výhon u jabloně?, 14.10.2012 Moc děkuji za vaše rady i za nápad se zasazením podnože. Je to sice semenáč, ale i tak ji zasadit zkusím, místa mám na zahradě dost a třeba z toho bude nová odrůda:)
M.Dědková |  | Kdy odstranit planý výhon u jabloně?, 13.10.2012 Dobrý den,
u jabloně zasazené loni na podzim vyrašil letos na jaře asi 10 cm nad zemí silný výhon, směřující téměř kolmo vzhůru. Vyrostl z místa pod roubováním, tzn. z podnože, a během roku dorostl asi do dvou třetin výšky stromku. Přírůstky... celý příspěvek > |  | Co je to za kytku?, 1.6.2012 a neví někdo jak to pěstovat?já ji mám asi 3 roky a je skoro bezezměny, evidentně se jí moc nedaří je ničemná a listy skoro žádné... |  | Co to je prosím?, 1.6.2012 mamka jí má asi 150 cm velikou a je moc pěkná, není to druh pryšce?název bych si teda nezapamatovala |  | Kalanchoe - kolopějka, jak pěstovat?, 1.6.2012 Dobrý den, již několik se snažím pěstovat kolopějku je to pěkná kětina moc se mi líbí její květy, ale nikdy se mi jí nepodaří udržet až do jara, většinou z jara jen vybíhá a nekvete ani možení se mi nedaří, letos jsem to vzdala a staré jsem vyházela... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|