|
Příspěvky uživatele - 207.90
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bifteková rajčata, 24.8.2014 PRO MISTR BIGGG: mela jem letos Herodesa, protoze se mi líbil název a byla/ ta rajcata/ obrovska, tvarem nako bejčáci, tenkou slupku a nebyla 2-3 na keříku, ale pořad dozrávají další. Nepraskají a nejsou kyselá, jsou nadherne vychucená, ale do... celý příspěvek > |  | Opadávají květy višně, 8.3.2014 Koupili jsme zahradu, kde je m.j. i višnička, nizounký 60 cm kmínek a hodně rozvětvěná korunka, stromeček je úhledný, nepřerostlý, asi 2 m a přiměřeně kvete. Je mu cca 10 let a nestříháme ho - to nám řekl prodávající. Ale - nakvete nádherně a... celý příspěvek > |  |
|  | Špičaté zelí, 1.3.2014 Špičaté zelí pěstuji 3-4 roky a jsem s ním maximálně spokojená.Je křehké, označuje se jako "salátové" a seji to nejrannější a polorané, které vydrží až do podzimu. Sice některé nakonec praskne, ale nehnije a má stále jemnou nasládlou chuť bez tvrdých... celý příspěvek > |  | Rajčata pro sezónu 2014, 16.12.2013 O nic jste nepřišla. Já jsem je měla, mohutné houští zahlušilo vše v dosahu, rajčátek hodně, veliká jako rybíz - to jsem předpokládala, ale chuť špatná, nahořklá. Už je nechci. |  | Černí broučci v kočičí srsti, 29.11.2013 Teda, naše kočka ani pes to zatím nemají, ale jak to tak čtu, tak jsem se začala škrabat taky. |  | Zazimování hortenzie, 11.10.2013 Hnojit musíte hnojivem na hortensie, ony mají rády trochu kyselejší půdu.
O tom stříhání- prostě zkuste nestříhat. Ony vykvetou i ty, co se stříhat mají, i když méně, nebo se zeptejte majitele který Vám odkopek věnoval.
Já je množím v červnu... celý příspěvek > |  | Černy jeřab (Aronie), 9.10.2013 Koupila jsem ji od Starkla, už třetí-čtvrtý rok je jako proutek. o kvetení ani řeč... takže čekám |  | Bramborová nať, 9.10.2013 Dobře znám... tzv. naťovky jsme už také měli, výška -více než 2 m a dole téměř nic. Příště osvědčené semeno/ hlízy/ bylo bez problémů. Odradilo mne to na několik let od nových odrůd, teď je opatrně zkouším. Bohužel nevím, co to bylo původně za... celý příspěvek > |  | Kdy je nejlepší doba k sadbě brambor, 4.10.2013 Přesně tím samým se chci pochlubit. Zbyly brambory a kus zahrady, tak jsme je koncem července zasadili a pak jsme na ně pozapomněli a plevel bujel...20 září jsme vykopali brambory 4-5 v důlku, jenom veliké, drobné vůbec nebyly, největší měla... celý příspěvek > |  | Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 4.10.2013 Acorn mají v aev-vs. Já jsem je měla letos, ale nic moc, pečené se s Hokkaido srovnat chuťově nedají.
Jo, stojí 3 semena 30 korun, já sem je měla někde z Itálie, výdaje raději nepočítám.
|  |
|  | Už jsme sklidili nepaličák, 1.7.2013 Jednak byl polehlý, jako cibule a jednak obvodové stružky normálně velké, ale vnitřní obrovské, takže ty obvodové se ztrácejí a z některých středových stroužků už jako kdyby vyrůstal nový pupen.
Navíc povleklé hnědou snad shnilou blankou, která... celý příspěvek > |  | Faves a fazole, 15.6.2013 Bob zahradní pěstuji už několik let, letos jsem měla i z venku.Ty jsou skorší, nižší a mají víc květů. Bohužel zatím květy odpadávají - jako neopylené, tak uvidíme jak dál. Jinak zelené lusky - tedy semena z nich jsou senzační na polévku, i jsem... celý příspěvek > |  | Krev uvnitř vajíčka, 5.6.2013 Záleží na tom, jestli máte kohouta - bývá to zárodečný terčík, ale to je jen jako špendlíková hlavička.
Jinak vím už jen o jedné příčině a tou je drůbeží pseudomor.Měla jsem vloni totéž u jedné slepice, která posléze dostala torticollis -... celý příspěvek > |  | Krmna repa, 2.6.2013 Nám zbylo na poli cca 50 řep z 500, něco bylo podjeté takovým tunýlkem těsně pod povrchem a něco zmizelo úplně.
Kukuřice je pečlivě zakrácená a udržována ve výšce s povrchem půdy - stopy po srnkách,
Fazole :- chvíli jsem přemýšlela, že jsme... celý příspěvek > |  | Co se děje s rajčatami, 2.6.2013 Jsem na tom podobně. Čučí, šklíbí se.
Zajímavé je, že rajčata vysazená na záhon pro nadbytečnost v polovině dubna nejenže nezmrzla, ale jsou nádherná, tmavězelená a zdravá. |  |
 |
|
|
|