Krev uvnitř vajíčka

host - 207.90 (?)
5.6.2013 10:25

Záleží na tom, jestli máte kohouta - bývá to zárodečný terčík, ale to je jen jako špendlíková hlavička.

Jinak vím už jen o jedné příčině a tou je drůbeží pseudomor.Měla jsem vloni totéž u jedné slepice, která posléze dostala torticollis - zkrcoucený krk do naprosto nepřirozené polohy a navíc hřebínkem dolů. Pak mi to tady někdo vysvětlil a tak jsem ji..no..prostě sekyrka a spálet. Ostatní se ale nenakazily./ je to tady někde v diskusi jako slepice se zakrouceným krkem/

Třeba vám odpoví někdo něco více povzbuzujícího.

Zdravím, Jitka

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 215.241 (?), 4.6.2013 10:48, zobrazeno: 21284x

Můžete mi prosím poradit- již několikrát se mi stalo, že po rozklepnutí vajíčka je uvnitř celé krvavé, Máte někdo nějakou zkušenost proč slepice snášejí vejce s krví? Díky

host - 207.90 (?), 5.6.2013 10:25

Záleží na tom, jestli máte kohouta - bývá to zárodečný terčík, ale to je jen jako špendlíková hlavička.

Jinak vím už jen o jedné příčině a tou je drůbeží pseudomor.Měla jsem vloni totéž u jedné slepice, která posléze dostala torticollis - zkrcoucený krk do naprosto nepřirozené polohy a navíc hřebínkem dolů. Pak mi to tady někdo vysvětlil a tak jsem ji..no..prostě sekyrka a spálet. Ostatní se ale nenakazily./ je to tady někde v diskusi jako slepice se zakrouceným krkem/

Třeba vám odpoví někdo něco více povzbuzujícího.

Zdravím, Jitka

host - 39.86 (?), 5.6.2013 15:57

Občas ve vajíčkách bývají tak zvané krevní, nebo masové skvrny . Jsou velikosti jeden až čtyři milimetry. Důvod jejich vzniku není zcela jasný. Většinou tento problém ustoupí bez léčení.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Husqvarna 359 vs. stihl ms 34127.4.2025
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz