|
Sklizeň rajčat 2013, 17.8.2013 Pollicino je u nás "držák", chutově je dobré a letos bylo první které jsem sklidila. S ním se počítá i na další sezonu, jediné co asi příští rok už nebudu pěstovat je Cherrola. Malých rajčátek ted máme hodně i chutově lepších a Cherrola dost... celý příspěvek > |
 |
Noční teploty pod 10°C - co rajčata?, 16.8.2013 Mirku, to na těch žlutých rajčatech se udělalo vlivem nízkých teplot ? |
 |
|
 |
Živočich v jezírku, 15.8.2013 Já bych si tipla vážku, šídlo nebo něco podobného... mrkněte na tohle video
|
 |
Prosím o identifikaci traviny - ostřice?, 15.8.2013 II. myslíte Ice Dance? To by mohlo být . Díky |
 |
Miscanthus (Sioux), 15.8.2013  Ceratostigma plumbaginoides - venkovní olověnec, koupila jsem ho loni na trhu, na jaře jsem myslela že to nedá ale krásně obrazil... začíná akorát kvést. |
 |
Prosím o identifikaci traviny - ostřice?, 15.8.2013  Tak já také přidám své dvě bezejmenné ostřice, určitě někdo pozná které to jsou...
|
 |
Miscanthus (Sioux), 15.8.2013  Sioux zatím nekvete, čekám...
Třtinu i Sioux jsem kupovala loni na podzim v zahradnictví Flos poštou, psala jsem jim před 14dny a odpověd žádná. Další zahradnictví po LB a LG, kde už asi nic kupovat nebudu
Eragrostis zatím taky nekvete... celý příspěvek > |
 |
Lilkoviště, 13.8.2013 Pokud jde o neznalost přípravy, hodím do placu náš nedělní oběd... fakt mňamka .
Lilek a la parmigiana
Lilek nakrájíme na kolečka, nasolíme a necháme půl hodiny vypotit. Na olivovém oleji osmažíme cibulku nakrájenou na jemno, přidáme... celý příspěvek > |
 |
Sklizeň rajčat 2013, 12.8.2013 Sůl do zálivky? Proč sůl? |
 |
Nemoc nebo škůdce maliníku, 12.8.2013  Ještě list. Díky za odpověd. Renata |
 |
|
 |
Nemoc nebo škůdce maliníku, 12.8.2013  Odumírání maliníku? Co s tím ted na jednolet. maliníku který teprve bude plodit? |
 |
Nemoc nebo škůdce maliníku, 12.8.2013  Dobrý den, chci se zeptat jestli je toto bejlomorka... |
 |
Okurky a tykvovité 2013 - sklizeň, 10.8.2013 Děkuji moc, příští rok určitě zkusím |
 |
Lilkoviště, 8.8.2013 Díky, díky . Ale s tím Matrosikem jste mě nepotěšil, jak minule s Carlsonem... vyzkoušíme, uvidíme, když tak zrušíme. Zelený se mě nelíbil, z estetického hlediska, mému oku lahodil žíhaný Matrosik... holt ženská, no |
 |
Lilkoviště, 8.8.2013  Dnes sklizeny první lilky, nejni to sice supermarketová velikost ale dobrý . Našla jsem totiž svilušky, takže po cca 1,5měsíci jsem ted večer stříkala, asi mají raději lilky protože na okurkách skoro žádné nejsou (i tak jsem je stříkla preventivně...... celý příspěvek > |
 |