|
Máte někdo zkušenost s tímto e-shopem?, 16.7.2013 Mě dnes přišla objednávka z tohoto e-shopu a vše ok. Platba byla na dobírku. Rostliny v pořádku, objednávala jsem tady protože mají kapradiny které jinde nemají (dva druhy bohužel neměli ). A jednu kapradinu jsem dostala zdarma jako bonus (už... celý příspěvek > |
 |
Pochlubte se květinami, 13.7.2013 Lído, co je prosím to bílé na sedmé fotce? Vypadá to moc pěkně |
 |
|
 |
Prosím o identifikaci květiny - název rostliny?, 11.7.2013 Nocenka (Mirabilis jalapa)? |
 |
Lilkoviště, 9.7.2013  U nás se stále jen kvete , z těch prvních květů nic nebylo. Venku mám jeden Český raný a ten "20cm paškrtek" má první plod .
|
 |
Už jsme sklidili nepaličák, 7.7.2013  My už Vekan pár dní sušíme... zežloutnul, lehnul a šel ven. Některé cibule také byli popraskané ale jen ty u kterých byla nat úplně seschlá. Velikost jak které, protože jsem do země dávala i ty nejmenší stroužky. |
 |
Co to leze za zeleninu?, 6.7.2013  Mě už tato "zeleninka" konečně vykvetla
|
 |
Česká rajčata, 4.7.2013 Já pěstovala po dva roky Radanu, ve skleníku hodně plodná ale dost praskala a chut moučnatá. Citronky Citrinu pěstuji stále, je u nás oblíbená a hodně plodí.
|
 |
Jen si tak trochu postěžovat, 4.7.2013 Bydlíme uprostěd města... žádná laguna tady nikde nejni, sudy s vodou zavírám... Nedá se nic dělat, mě prostě komaři a jiná havět milujou (z předvčerejška mám pěknou vzpomínku na hovado-bzikavku a včera večer se na mě nažrala muchnička, takže mě... celý příspěvek > |
 |
Jak zabíjíte slimáky?, 4.7.2013  Bych se pomalu bála že z toho rybníka vylezou... jednou jsem dělala "pokus", chtěla jsem vědět jestli se dá slimák utopit ale ten hajz* z toho 30l kbelíku plného vody nakonec vylezl . Do okrasných rostlin (hosty, zvonky) sypu Ferramol a jinak po... celý příspěvek > |
 |
Jen si tak trochu postěžovat, 4.7.2013 Já už se smířila s tím že letos všechna zelenina opožděná, ani snad ti slimáci tak neštvou ale co mě vyloženě se*e jsou komáři . Letos jich je neuvěřitelně, poprvé jsem si musela koupit repelent jinak bych na zahradě nic neudělala, páč ty potvory... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Prosím poradíte,co je to za květinu, 30.6.2013 Já si tipnu... Nemesia - hledíkovka, mrkněte někde na fotky jestli je to ono |
 |
Nové jehličnany reznou, 29.6.2013  Červenolisté javory prý snesou více slunce ale né celý den na slunci (nevím jaké máte pro něj podmínky), v zahradnictvích je mají většinou přistíněné a pokud je pak zasadíte na slunce, spálí se listy. A k javoru přidejte rašelinu, má rád kyselejší... celý příspěvek > |
 |
Pěstujete keříčková (determinantní) rajčata?, 25.6.2013  Mě z těch našich také nejlépe roste a plodí Finik . Naopak nejhůře od začátku roste Děvočka, jak ve skleníku (kde už mají všechna rajčata plody) tak venku teprve začíná kvést... snad si u mě později spraví reputaci chutí.
Lilky mám všechny ve... celý příspěvek > |
 |
Pestovanie popinavych rastlin v nadobach, 25.6.2013 Měla jsem přísavník před lety v bytovce na balkoně (asi 10l květináč) a nikdy nezmrznu, musí se zalévat trochu i v zimě ale jen když nemrzne. Jinak s tím odebráním jedné zámkovky souhlas... kořeny si svoje najdou, máme s ním porostlou půlku... celý příspěvek > |
 |
Pěstujete keříčková (determinantní) rajčata?, 25.6.2013  Ty klece jsou šikovný , já jsem si koupila na keříčkové Šejky podpěry (bohužel sama nedokážu nic takového jako vy vyrobit). Doufám že to bude ok a rajčata se mi nebudou válet po zemi jak loni. Slivovy polosaty (letos poprvé) ač determinantní je spíše... celý příspěvek > |
 |