|
Příspěvky uživatele - 10.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak a kde skladovat plynový gril?, 5.3.2014 Dobrý den,
já nechávám gril normálně venku s obalem i s připojenou PB lahví pod ním. Uzavřu ventil u lahve a vypustím plyn z trubek a taky odstraním odkapávací misku. PB lahev to v našich podmínách v pohodě vydrží. Obal doporučuji obehnat... celý příspěvek > |  | Přechod z klasického grilu Weber na plynový?, 20.6.2013 Můžu připojit zkušenost s plynovým grilem Weberem Q120 Stand. V první řadě chci říct, že miluju grilování na dřevěném uhlí, mám rád celou tu alchymii rozdělávání a udržování ohně a všechno kolem. K baráku, na zahradu, na chatu podle mě ideální. Ale... celý příspěvek > |  |
|  | Čerpadlo Pumpa 4SKM-100, 12.10.2012 Tak j už mám v provozu 4 SKM 150, jede tak 1. měsíc a zatím je vše ok. Dal jsem to do vrtané studny, čerpadlo je umístěno ve 21m a plus jsem potřeboval 88 metrů dopravit vodu na druhou stranu pozemku 40mm hadicí. Vše bez... celý příspěvek > |  | Teleskopicka tyc na zber ovocia - aspon 5 m dlha, 18.9.2012 Dik moc za info, uvedene produkty od Bahco a Wolf-Garten som uz nasiel predtym, boli vsak kratsie.
Mozno skusim este tu Bahco tyc, ta sa svojou dlzkou priblizuje k tej Berger tycy. Len musim zistit ci je ktomu aj nasada na zber ovocia, alebo len... celý příspěvek > |  | Čerpadlo Pumpa 4SKM-100, 7.8.2012 Já aktuálně přemýšlím, že si toto čerpadlo pořídím do vrtané studny 25m. Zatím to vypadá, že to moc lidí nepoužívá. Tomas |  | Porucha rotační trysky tlakové myčky, 18.5.2010 Mám stejný problém a podezření, zda tam nebyla ještě nějaká pružinka. Dejte vědět, jak jste to vyřešil. |  | Jakou broskvoň do vyšších poloh, 27.4.2010 Dobry den,
ja se priznam ze vyssi polohu nemam ale zato mam vetrno otevrena zahrada od severu, vychodu a zapadu na jihu stoji dum..
A broskvam se u me ne a ne dari... Uz si nevzpominam jake 3 odrudy jsem pred 4 roky koupil co je sice blost ale ani... celý příspěvek > |  | Lze jeste v tuto dobu sadit stromky, 23.4.2010 drive nebyl cas byli jine urgetni ukoly a premyslim zda vyuzit tohoto roku k tomu aby se stromech uchytil a rostl nechci promeskat rok.. rad bych co nejdrive plody?
Zalevat muzu kazdy den to neni problem studna vlastni..
Poloha Jihovychod od Brna... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|