Příspěvky uživatele - 123.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Polyversum biofungicid, 1.8.2012
Podle toho, co čtu na netu, tak jste asi narazil na výrobek s nízkým podílem účinných organismů. Já mám s tímto přípravkem dobrou zkušenost. Samozřejmě čím dříve s ním začnu tím lépe, ne až jsou rostliny zdevastované.A na list také používám listovou... celý příspěvek >
Cykas co se mu stalo?, 17.2.2012
Dobrý den, cykasy potřebují dost světla, v zimě teplotu 10-15°C, velmi málo zálivky bez hnojení - podle teploty 1x za 10 až 14 dnů. Zežloutlé listy neodstříhávejte, je možnost že opět po letnění ztmavnou. Odstříhávejte jen pokud uschnou.  Dlouhý... celý příspěvek >
Zahradnictví Najmanovi, 18.5.2010
dnes mi došla zásilka z tohoto zahradnictví jsem objednávala poprvé, rostlinky jsou sice menší, ale tomu odpovídá cena, byly pěkně zabalené v pilném balíku a ještě jedna navíc jako dárek, dopředu jsem dostala sms, jsem moc spokojená, uvidíme jak... celý příspěvek >
Krysy a podobna havet, 26.2.2010
Kdysi jsme chovali slepice a králíky.Po nějaké době se nám po dvoře začali ukazovat potkani.Žrali slepicím zbytky-vždy se jen občas v týdnu mihnul nějaký ten potkan, ale postupně jich přibývalo.Na dvoře jsme měli 3 psi, kteří u boudy den co den... celý příspěvek >
Neznámá kytička, 14.8.2006
prosím, zadejte odkaz na nějakou stránku o této rostlině, nepodařilo se mně žádnou najít - děkuji nohokrát
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika