|
Příspěvky uživatele - 50.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zahrada bez chemie - tipy a triky, 14.6.2012 Na divoká rajčata čtu na netu jen samou chválu, děkuji za tip. Lenča |  | Mšice na kopru, 13.6.2012 Vidíte a...
Lesní medovicový med pochází ze sběru výměšků mšic, které včely sbírají spolu s lesním pylem.
Tento med je vyhledávaný pro svoji charakteristickou ostřejší chuť, nicméně obsahuje také více fruktózy, minerálních látek a... celý příspěvek > |  |
|  | Jak se zbavit vrabců, 13.6.2012 Máme vrabce a ráno skáčou po okapu před oknem ložnice... někdy mě jejich "řev / zpěv" vzbudí, někdy ne; nevadí mi to... poslouchám a zase usnu . Máme i vlaštovky, jiřičky ve chlévě a na seníku, tamtéž i netopýry; špačkové hnízdí ve staré... celý příspěvek > |  | Copak těm paprikám asi je?, 12.6.2012 Prosím p. Milana o konkrétní radu, abych mohla posoudit její využití. Minulý rok byl 1. rokem, kdy se mi, pouze u některých rajčat, projevila výše popisovaná vada. Kdyby se letos ukázalo, že v tomto duchu bude pokračování, budu ji muset řešit a zatím... celý příspěvek > |  | Lilkoviště, 6.6.2012 Tak teď se rozběhla tvorba slin jako u Pavlovových psů . Děkuji , Lenča. |  | Lilkoviště, 6.6.2012 A mohli byste, prosím, přihodit nějaký receptík ? Ráda bych také naučila členy rodiny ke konzumaci. Děkuji, Lenča. |  | Zlomené rajče v půlce, 6.6.2012 Ta spodní část bude pokračovat v růstu..., jak píše p. Walter, vyberete si silnější zálístek a ten bude tvořit hlavní výhon. Někteří tento postup využívají k množení. I ze zálístku, který vylomíte si vypěstujete další sazenici (zakoření jak ve vodě,... celý příspěvek > |  | Uchování jablečného moštu bez sterilace, 5.6.2012 Ráda bych znala erudovaný názor na tuto informaci (mrazím mošt v PET lahvích- zatím!) Lenča.
Onkolog Sheryl Crowové řekl:
„Ženy by neměly pít balenou vodu, která byla ponechaná v autě. Teplo reaguje s chemikáliemi z plastu láhve, čímž se do... celý příspěvek > |  | Pěstování rajčat, 3.6.2012 Je dobře, že se nám diskuze rozjela...opět na 2 skupiny . Obecné doporučení pro pěstování rajčat venku nebo ve skleníku není odpovídající. Každý bydlíme v jiné poloze a podle toho musíme postupovat.
U nás (podhůří, 400m.n.m., otevřená krajina... celý příspěvek > |  | Budeme dnes přikrývat?, 3.6.2012 Podjesenicko - teplota klesla na 3,9´C (naměřeno ve výšce 1,2 m). |  |
|  | Pěstování rajčat, 2.6.2012 Letos jsem poprvé zasadila do skleníku před tyčková rajčata i 2 odrůdy keříčkových (Pavlína a Dulcia - na zkoušku). A jsem překvapena tím, že jsou první v nasazování plodů!! To je běžné? Předbíhají Bejbíno i Pollicino a další... Zato Vilma mi... celý příspěvek > |  | Bio a zdravá hnojiva na rajčata, 2.6.2012 K jíchám jsem našla pouze toto:
Výluh z kostivalu, který je bohatý na draslík a bílkoviny, se považuje za výborný koncentrát živin pro rajčata, zelí a celer. Jícha z kopřiv je zase bohatá na dusík a obsahuje také kyselinu křemičitou, která... celý příspěvek > |  | Namrzlá rajčata, 18.5.2012 Po tolika předpovědích mrazíků jsem už také nevěděla - přijdou/nepřijdou - čekat/nečekat. Ale každý den zakrývám / odkrývám a nevím kdy přestanu .
Loni jsem myslela, že skleník je dostatečná ochrana a nebyla. Letos překrývám už dost narostlá... celý příspěvek > |  | Josta - co jí je?, 16.5.2012 Tak u nás letos nejkrásnější stromkový keř červeného rybízu pěkně pučel, nasadil bohatě na plody, ale v té době se vývin zastavil, listy už nevyrostly a v současnosti vypadá na konec. Připomělo mi to popis moniliózy, i když ta byla popisovaná pouze u... celý příspěvek > |  | Doporučte dobrého architekta, 12.5.2012 Máte, prosím, kontakt na dobrého zahradního architekta v Olomouckém kraji, konkrétněji okres Šumperk? Moc děkuji, Lenča. |  |
 |
|
|
|