Příspěvky uživatele - 191.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dolmar 5105 - hrncová podložka, 22.9.2012
Zdravím, díky, ale to není nic extra, prostě se to už probíralo víckrát. Už jste to psal dříve, že máte 3410, ale nebyl jsme si jistý, kdo to byl. Mě se ta pila moc líbí, zejména dříve, než byly nové modely. Jak jste s ní spokojen?
Dolmar MS-4510 a praskly kryt nastroje, 9.9.2012
To, co popisujete jsou normální provozní podmínky, ale jsou situace, které se výrazně od tohoto způsobu používání liší, včetně práce s řádně neupevněným nožem, nebo nevhodným nožem. Je hlavní, že se Vám nic nestalo, přeji úspěšnou reklamaci.
Zazimování gumového bazénu s nafukovacím kruhem, 1.9.2012
Podle mě to za to nestojí. Musíte ošetřit vodu, takové množství se snažit nevypustit a dát do vody další chemii?? a potom se v tom koupat, když to není nutné a mrazy a napínání materiálu ledem bazénu neprospějí. Není jednodušší vodu vypustit a bazén... celý příspěvek >
Mléko (zakalená voda) v bazénu, 1.9.2012
S tou filtrací to já už beru jako samozřejmost k bazénu - výkon a kvalita, ale je dobře, že jste to zdůraznil, neboť je na trhu dost hraček, nebo se lidé spokojí s nízkým výkonem na větší bazén, pokud si to navrhují sami. Jinak by cca za 2 max 3... celý příspěvek >
Tak záleží na velikosti bazénu a kolik vody doprší z celkového objemu. Jak jsem uvedl, dopršená voda není nijak ošetřená a je velmi náchylná na růst řas. Proto je třeba mít v provozu dezinfekci vody(ionizátor není chemie) + min. chemie - v našem... celý příspěvek >
Dešťová voda je pro provoz většího bazénu výhra. Upravuje pH, je měkká, netvoří usazeniny na bazénu a výměníku a je zadarmo. Pouze je třeba pro stálé doplňování udělat filtr s lapačem nečistot, aby se nedostávaly do vody. Po zimě je vhodné nechat... celý příspěvek >
Zadřený motor na křovinořezu, 20.8.2012
Vypadá to na přidření a zablokovaný pístní kroužek. Sundejte výfuk a podívejte se do výfukového kanálu. Oprava - vhodnost -  záleží na rozsahu poškození, ceně ND, dostupnosti ND, stáří stroje a vůbec významu opravovat.
Hecht 927, levná jednoručka, 20.8.2012
Impulsní systém je pohon čerpací membrány paliva v karburátoru, tzv impulsy při pohybu pístu ve válci. U gumových přírub je to zajištěno např. hadičkou z válce do karburátoru.  Pokud není plně funkční, dochází k problémům s dodávkou paliva do... celý příspěvek >
Pomoc s výběrem mot. pily na zahradu, 8.8.2012 Obsahuje fotku
Závadu jsem nafotil, takže z obr je zřejmé, kde je problém. 1 šroub měly opravdu 42,242, nebo řada Dolmar 100-411, ale ten jeden šroub je usazený v kovu s pevným dotažením, ne velké stoupání v plastu.  Chce to více citu při dotažení lišty a to... celý příspěvek >
I toto je Mountfield, 7.8.2012
Nám došel katalog, kde je 40-80%.
Motorový křovinořez Solo 109 B, 7.8.2012
Když vyšroubujete, tak zvětšujete průtok trysky, neboli proti hod ručkám. Je to možné, že i s 2 otáčkami stroj jede, ale je třeba zvýšit volnoběh a bohatá směs způsobuje nepravidelný chod,motor má tendenci zhasínat samozřejmě, že nastavení se změní,... celý příspěvek >
Oprava motora B-S, 6.8.2012
To samozřejmě můžete udělat, není to velká položka do 100,-Kč, ale po naklonění sekačky to nebude membrána. Např já jsem u naší původní sekačky se stejným motorem membránu neměnil vůbec,také je třeba vyčistit svíčku. Spálením oleje, který natekl nad... celý příspěvek >
Křovinořez do 6000, 28.7.2012
Já seču 4 taktem 1,1kW a prostě pohoda. Mě se líbí tichý chod, zvuk motoru, snadný start, zatím jsem jej neudusil. Točená struna 2,4mm a radost z rychle udělané práce. Já jsem sekl obyčejnou kosou mnohokrát a jak někdo napíše, to stačí kosa. Tak... celý příspěvek >
Křovinořez do 6000, 28.7.2012
Opět jsem dnes mohl porovnávat, z jedné strany značkový stroj, z druhé strany něco noname. Dnes špatně foukal vítr, tak jsme museli zavřít okna, to byl zápach, v tom horku nepříjemné a ta doba, než ten kousek poseče. Od značkového stroje nic není... celý příspěvek >
Křovinořez do 6000, 26.7.2012
Pochopit se to dá u flexky, kladiva, vrtačky a pod na stavbu, kde nechci investovat, a navíc když se pokazí, tak ji vymění, nebo vrátí peníze. Službu to udělá a po stavbě si mohu koupit jiné, nebo třeba ještě používat levné neznačkové. Ale u stroje,... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika