|
Sterbinovy filtr, 19.7.2013 Tak včera jsem dodělal stěrbiňák do finální podoby i s padající vodou na síto a ejhle ono to přestalo fungovat. Dokut jsem měl jen trubku přímo na síto tak to za den zaplnilo odkaliště nečistotou, žel bohu s padající vodou na široko to zašpinilo... celý příspěvek > |
|
Sterbinovy filtr, 15.7.2013 Dobrý den, chtěl bych se zeptat z jakého materiálu (veci) máte udělanou tu přepážku? Krabice budou asi dvě bedny na maso na sobě pokud se nemýlím. Čím jste je slepil? Dnes jsem dělal také prototyp a funguje perfektně. Chtěl bych to samodomo dotáhnout... celý příspěvek > |
|
|
|
Cena okrasného jezírka, 10.6.2013 Z veškerou úctou k Vám pane Hrkal, ale i mě osobně se nelíbí ani jedno jezírko. Podle mě je to o pohodlnosti onoho dotyčného, jak moc je ochoten investovat času a samozdřejmě peněz do svého koníčku. Nechat si postavit jezírko " na klíč " nemůže ani... celý příspěvek > |
|
Motorový postřikovač Hecht 456, 30.5.2013 Dobrý den prosím Vás máte někdo zkušenosti s motorovým postřikovačem Hecht 456.
Nebo poradíte jiný motorový postřikovač za rozumnou cenu. Děkuji za radu. |
|
Filtrace po domácku - jak řešíte propojení filtračních nádrží?, 11.4.2013 To máte pravdu, jak jednoduché až se tomu nechce věřit. Děkuji za inspiraci, v létě se nezapomenu pochlubit konečným dílem. |
|
Filtrace po domácku - jak řešíte propojení filtračních nádrží?, 10.4.2013 Teda měl jsem hodně tipů ale dlažba by mě nenapadla, jak dlouho to funguje a drží to??? Trošku se toho bojím aby se to za půl roku nerozpadlo. |
|
Filtrace po domácku - jak řešíte propojení filtračních nádrží?, 9.4.2013 Dobrý večer, chtěl jsem se zeptat z jakého materiálu máte přepážky a jak jste je přidělal do bedny. Mám doma tu samou a nemůžu se s tím popasovat, už jsem bezradný. Děkuji za odpověď |
|
Stihl MS 290 nejde seridit volnobeh, 27.3.2013 Problem je nalezen prisava si vzduch mezi valcem a vickem protoze byly povolene dva srouby ktere drzi valec a vicko. Uz je to rozdelane dam nove gufera, pist, hadicky melo by to makat dal.Jinak dik za rady |
|
Stihl MS 290 nejde seridit volnobeh, 21.3.2013 Dobry den
Mam dotaz na zkusene poradce. Nejde mi seridit karburator na pile v nazvu, ma vysoky volnobeh i kdyz je skrtici klapka uplne zavrena. Vymenil jsem membrany v karburatoru, jehlovy ventil, sitko v karburatoru, palivovy filtr v nadrzce -... celý příspěvek > |
|
Solo v Mountfielde, 14.2.2013 Ohledně dotazu pro 84 198.Připravuji dřevo pro vytápění RD, mám zplynovací kotel, kde je větší spotřeba dřeva.Tak jsem zvažoval nad nějakou pilou raději profi řady.Možná by mě stačila i Solo 656,ale vzhledem k tomu, že řežu i tvrdé dřevo, někdy i... celý příspěvek > |
|
|
|
Solo v Mountfielde, 13.2.2013 Chci se zeptat, kdo jste si pořídily 681,v návodu je zmínka o standartním textilním filtru pro suché prostředí a nylonovým filtrem pro vlhké prostředí.Já jsem se díval a mám jen nylonový filtr, zkoušel jsem ho sdělat a ta pružná sponka je dost tuhá,... celý příspěvek > |
|
Solo v Mountfielde, 7.2.2013 Stojím před rozhodnutím jaký vhodný olej na přípravu směsi koupit.Při dnešních kvalitách benzínu bych nerad dopadl špatně a pilu bych nechtěl zadřít.V návodě od Mountfieldu je psané, že 2T olej Solo, který neprodávají a olej prosint od emaku.Rád bych... celý příspěvek > |
|
Solo v Mountfielde, 7.2.2013 Mohl by mě někdo, kdo si v Mountfieldu pořídil mot.pilu Solo 681 dát odkaz na český návod?Dostal jsem jen knížečku, kde čeština nebyla.Předem děkuji. |
|
Sterbinovy filtr, 31.1.2013 Možná budu za hlupáka ale jsem z moravy a do prahy je to kus a e-shop jsem v tahokovu praha nenašel. |
|
Sterbinovy filtr, 31.1.2013 Mohl by jste prosím pro nás "hloupější" napsat přesný tip abych neobjednal něco co nám bude k ničemu. Nějak se nevyznám v těch micronech. za chvilku začne sezona a já pořád zháním použitelné síto a už jsem zoufalí. Děkuju všem co poradí za ochotu. |
|