|
Příspěvky uživatele - 252.26
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nemoc, 23.11.2012 Popis nádoru perfektně sedí, pouze rozdíl v počtu (4 velké ) a asi dalších deset malých.
Kartáče jsem dával na jaře, v počtu tři. Dokonce se něco třelo. Jikry, které jsem z kartáčů setřepal do potůčku, se líhly všechny, 8 karasů a jeden... celý příspěvek > |  | Nemoc, 22.11.2012 Tak jsem kapříka musel utratit, (nechtěl jsem čekat, až bude břichem vzhůru pod ledem). Pokud to někoho zajímá, ano, bylo to rakovinné bujení v tom nejhorším stádiu. Pochopitelně, jako rybář, jsem provedl amatérskou pitvu, mám z toho i pár... celý příspěvek > |  |
|  | Kočky x jezírko, 21.9.2012 Většína pejsků snáší kočky jen ty " svoje domácí " cizí prohání. |  | Kočky x jezírko, 21.9.2012 Opatřete si pejska, funguje to na 100%. |  | Nemoc, 19.8.2012  Zdravím všechny a prosím o radu.
Koi na obrázku má asi nějaký problém. Od jara se stále "nafukuje", ze začátku jsem si myslel, že jen dobře prosperuje. Je to nenažraný vepř, stále při chuti. V poslední době ale jeho tvar už není v pořádku.... celý příspěvek > |  | Zhodnocení vyrobené filtrace, 29.7.2012 Asi by stačilo, když filtr zapojíte obráceně. Tam kde je odtok, by byl přítok. Jediný problém, že při vypnutí čerpadla, vyteče první komora zpět do jezírka. Na odtok to chce určitě větší průměr a na houbičky shora mřížku. |  | Zhodnocení vyrobené filtrace, 27.7.2012 Ohodnotíme to po roce, Napadá mě, určitě bych využil i místa v poslední komoře (je to 1/5 filtru nevyužitá) technicky to rozhodně jde. Ještě bych k tomu přidal, pezpečnostní přepad. Jsou to jednoduché úpravy.
Jinak přidal bych UV lampu. |  | Filtrace Omega, 24.7.2012 Jestli to, co je vidět vzadu na zdi, je UV lampa, tak bych prvně pořídil štěrbinový filtr!!! Pokud budou v jezírku ryby, zachytí Vám 70 - 80 % toho co z vody potřebujete dostat. Všechnu vodu i ze skimmeru, žeňte do foho štěrbiňáku a možná... celý příspěvek > |  | Řasa, řasa a zase ta řasa, 1.7.2012 Jezírko pěkný a tu vodu jsem míval daleko horší. Toho kamaráda si předcházejte, určítě ho budete potřebovat, tedy jestli chcete něco ušetřit. (Příklad - skymr cca 2.000.- somo domo 320.- a funguje skvěle, trvalo mi to dvacet... celý příspěvek > |  | Řasa, řasa a zase ta řasa, 28.6.2012 Najděte někoho, ve vašem okolí, kdo má štěrbinový filtr, jděte se tam podívat, až uvidíte co to zachytí, z úplně čisté vody, tak pochopíte!
Pan Hrkal psal: "vydělte údaj 2,5-3x, a budete na reálné možnosti filtru". Jestli tedy... celý příspěvek > |  |
|  | Řasa, řasa a zase ta řasa, 27.6.2012 Trochu jsem se pídil po té filtraci, u všech obchodů kterým trochu věřím, píší - není pro chov koi. Lituji, ale zvolil jste špatně.
Jen se nenechte odradit, já to řešil - (dával dohromady), čtyři roky. Bylo mi také mnohdy... celý příspěvek > |  | Řasa, řasa a zase ta řasa, 26.6.2012 K té vaší filtraci, myslíte " Filtrační set Laguna ClearFlo 16000 Set 5" ? Protože Laguna 16 000 je asi jen čerpadlo. Mám doma taky lagunu, tuším 9000.
Je možné, že máte k tomu tuhle filtraci? Filtr Laguna... celý příspěvek > |  | Filtrace Sera koi 24000 professional, 21.6.2012 Píšete: prosím všechny o radu. Zkusím tedy, ale rozhodně nejsem odborník!!! Byl jsem na tom úplně stejně, všechno jak píšete, viditelnost chvíli na jaře a pak břečka. Po dvou letech jsem udělal filtr, na jezírko 18m3 - filtrace 3,5m3 = hodně???... celý příspěvek > |  | Účinnost štěrbinového filtru, 19.6.2012 Ano, už to mám zakryté, dokonce jsem to celé natřel na černo, ale jestli je uvnitř úplná tma, to se dá dost těžko zjistit. Čištění není nijak náročné, zabere opravdu tak dvě minuty. K filtru musím stejně nejpozději po třech dnech jít odpustit... celý příspěvek > |  | Účinnost štěrbinového filtru, 18.6.2012  Tak se ukázal další problém. Jde o to, že mi síto, cca po 15-20 dnech začne zarůstat. Na spodní straně se utvoří nějaká řasa a síto ztrácí propustnost. Stačí síto vyjmout, párkrát ho přejet kartáčkem a zase je vše v pořádku. Musí se to... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|