|
Příspěvky uživatele - 231.195
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hortenzie - prosba o radu, 16.10.2007 Děkuji za radu, já stále žiji v doměnce, že květy se mají nechávat, aby neomrzly vršky (pupeny) a tím se nesnížil počet květů..Teď mohu zabít 2 mouchy jednou ranou, ostřihat květy a nepřijít tak o výhony a zároveˇpřátelům rozdat květy o které... celý příspěvek > |  | Hortenzie - prosba o radu, 15.10.2007 Ona Vám vykvete, já jim dopřávám jen pár věcí, polostín, jsou zasazené v mixu rašeliny a hrabanky z lesa a zasypány borkou, na jaře přihnojím hnojivem na rodendrony a 2 x denně hodně zalévám, to je celé kouzlo...jsem asi v 700m/nm... moje... celý příspěvek > |  |
|  | Hortenzie - prosba o radu, 28.9.2007 Již několit let úspěšně pěstuji hortenzie... letos se mi však vyskytl problém s níž si nevím rady. Moje hortenzie se "zbláznily" a mají obří květy cca 25 - 30 cm v průměru, což je nádhera, ale... co s nimi na zimu? Každý rok stříhám květy až na jaře... celý příspěvek > |  | Hortenzie - obří květy, 25.9.2007 Již několit let úspěšně pěstuji hortenzie... letos se mi však vyskytl problém s níž si nevím rady. Moje hortenzie se "zbláznily" a mají obří květy cca 25 - 30 cm v průměru, což je nádhera , ale... co s nimi na zimu? Každý rok stříhám květy až na jaře... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|