|
Příspěvky uživatele - 62.72
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak na krtka, 13.1.2012  Krtek kamarád... |  | Jak na krtka, 13.1.2012  Jen tak po představu, jak to na jaře vypadalo... |  |
|  | Jak na krtka, 13.1.2012 Děkuji, je to hlavně manželčina zásluha. Tak jsem jí to vyřídil, cítí zadostiučinění za svůj boj. A pochvala nic nestojí...
|  | Jak na krtka, 13.1.2012 v okolí je jich ještě dost...
Pasti byly nataženy prakticky neustále, stalo se z toho takové naše nechtěné hobby. Ale to uspokojeni... Důležité je vypozorovat chování krtků a nastražit na správné místo. Pak je to otázka hodiny až dvou dnů. Krtek... celý příspěvek > |  | Jak na krtka, 13.1.2012 Kretox může fungovat, pouze ale na některých půdách. Vyplývá to z principu: je třeba, aby emulze pronikla hluboko do půdy. Pak krtkovi půda nevoní a neryje. My máme nepropustný jíl, vše zůstalo na povrchu. Dal jsem si hodně práce s postřikem cca 2000... celý příspěvek > |  | Jaké jsou zkušenosti s křovinořezy Oleo-mac?, 4.11.2011 koupil jsem před 2 roky OM Sparta 380T na polském eshopu za poloviční cenu jako v českém Mounfieldu. Kurýrem dorazila do dvou dnů. Používám na pozemku 7000 m, teď už spíše na dosekávání, před tím i na větší plochy. Za tu cenu skvělá záležitost, i... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|