Příspěvky uživatele - 58.113

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Home made biofiltr k jezírku, 12.5.2012
Něco mezi 3000-3500 litry.
Jezírko 2000 l - jaké čerpadlo a tlakový filtr?, 12.5.2012
Kupte zkrátka co největší filtr, který se vám bude zdát ještě cenově i prostorově akceptovatelný. Na doporučený objem jezírka, které jsou obvykle na krabicích, vůbec nehleďte.
Home made biofiltr k jezírku, 1.5.2012 Obsahuje fotku
Vnitřek biofiltru
Celkový pohled na biofiltr
Tak jsem konečně dokončil projekt home made biofiltru. Zatím 100% spokojenost, zdá se že dostatečně funguje i bez přivzdušňování (které lze ale lehce dodělat - viz. pokračující návod). Základem je plastový sud. Čím větší, vyšší, a užší - tím... celý příspěvek >
Úhyn ryb, 24.6.2011
Máš to přerybněný...
Zjednodušený koncept biofiltru ala skippy, 23.6.2011 Obsahuje fotku
Navrhl jsem zjednodušený (a podstatně levnější) koncept biofiltru (ala skippy). Napadlo mě místo spodního umělohmotného roštu použít hustě vypletený širší cyklistický hliníkový ráfek (lze koupit do 100-200 Kč) = podstatná úspora peněz. Dle velikosti... celý příspěvek >
Výroba biofiltru k jezírku svépomocí, 22.6.2011
Tak jsem také jeden z těch, co nyní zjistil, že obyčejný tlakový filtr z Hornbachu je na 2 věci... Přemýšlím nyní nad tím, že bych si postavil vlastní gravitační biofiltr ke svému 3m3 jezírku Jednotlivé komory (od první k poslední) by měly tento... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika