Příspěvky uživatele - 220.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaké nasázet trvalky?, 30.9.2012
Hm, ale tazatelka chtěla trvalky, letničky tam dávala dřív...
Kdy přesadit rychlené cibuloviny a ostatní vzimě prodávane rostliny (brambořík, primule atd.), 30.9.2012
Pokojové bramboříky se sází půl cibule do země a půl nad zem, ty vám ale venku zimu nepřežijí. Nemáte to zahradní bramboříky (C.coum, C.hederifolium ap.)?           Lída
Fialová květinka, 30.9.2012
Český název je tvrdosemeník... Když ji dáte na podzim do květináče a vezmete domů, pokvete celou zimu. Zjara stačí ostříhat nakrátko (můžete si zasadit řízky) a zas dát ven. Už jsem ho takhle měla letos venku třetí rok a i přes stříhání je to už... celý příspěvek >
Jak oddělovat od zbytku plodu semena opuntia ficus - indica, 29.9.2012
Rozkrojit napůl a vybrat lžičkou.           Lída
Rostliny ve svahu, 29.9.2012
Vřes bych nevolila, musela byste tam mít pro něj vysloveně kyselou zem. Břečťan lze namnožit napícháním řízků přímo do země, není to problém.  Na jižním kamenitém svahu by mohla pěkně růst (a růžově kvést a vonět) mateřídouška, řešila jsem jejím... celý příspěvek >
Mně neznámé onemočnění jabloně, kdo poradí?, 29.9.2012
Nemoc se dostává do dřeva poraněním (stačí i ranky po opadu listů!), proto rostlinolékaři doporučují ten Kuprikol. Jak píšete "občas prořezávané" Smiřické to nemá... U starších stromů je největší nebezpečí právě po hlubším řezu. U nás to měl ze... celý příspěvek >
Hryzec, 29.9.2012
Kamarádce pasti obcházeli okolo (i když je dávala v rukavicích), zabral jí až Hubex.           Lída
Choroba muchovníku, 27.9.2012
Kamarádka má olšolistý, roste jí jako blázen, za rok jí z 30cm vyrostl na víc než metr. Ale hodně zalévá, i když mu dala pěknou kompostovou zem. Já mám lamarckův, protože jsem ho chtěla spíš pro okrasu (květ, list). Je fakt, že uvádějí, že jsou na... celý příspěvek >
O jakou rostlinu se jedná?, 27.9.2012 Obsahuje fotku
Z téhle fotky konopice jsem vycházela já...           Lída
O jakou rostlinu se jedná?, 27.9.2012
Lilek to je.           L.
Ta druhá je opravdu z hluchavkovitých, podle google by to měla být konopice dvouklaná.           Lída
Choroba muchovníku, 27.9.2012
Nemá málo vody?           Lída
S nafialovělým květem je zvěšinec zední.          Lída
Bílá plísen, 26.9.2012
Přesadit do čerstvé zeminy, pokud použijete původní květináč, tak pořádně vydrbat, aby byl čistý. Nepřelévat!
Datle, citroník a mandarinka, 26.9.2012
Hlavně rozsadit každou rostlinu zvlášť, datle potřebují vysoký květináč.  Lída
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika