Příspěvky uživatele - 92.198

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Čo je to za odrodu?, 22.8.2012
Listy má vinič veľmi veľké, nie ako dlaň. Mám dojem, že Othelo je tmavá odroda.
Čo je to za odrodu?, 22.8.2012
Známy mi podaroval neznámu odrodu bieleho stolového hrozna, ktoré netreba striekať. Na moje prekvapenie už teraz pri dozrievaní omamne vonia zo vzdialenosti asi 5 metrov. Najskôr som si myslel, že asi tam sú nejaké kvety. Ale tie tam neboli. Hrozno... celý příspěvek >
Pukanie bobúl odrody MOPR, 9.8.2012
Začali mi púkať bobule hrozna MOPR a neviem, ako to zastaviť.  Naposledy som ho striekal pred dvoma týždňami proti perenospóre. List má zdravý. Ženy ho osy napichli?
Čo na osy?, 20.7.2012
Hrozno mi ešte nezačalo poriadne zrieť a už sa do neho púšťajú osy. Fľaše so sirupom nechcem podkladať, aby som neprilákal ďalšie. Ako tie hladné osy odpudiť?
Lepkavé kvapky na orchidee, 5.6.2012
Moja orchidea aj napriek lepkavým kvapkám ide kvitnúť. Mám ju držať v tieni alebo jej dopriať pár hodín slnka?
Prehnojená broskyňa, 3.6.2012
Pred dvoma rokmi som prehnojil broskyňu draselnou soľou. Vlani nerástla, žltla a pomohla jej až zálievka horčíkom - horkou soľou. Tento rok broskyňa už nežltne ale trocha vädne a nerastie. Vlhká je dostatočne. Mám ju znova poliať roztokom horkej soli... celý příspěvek >
Nemoc listů broskve, 30.5.2012
Asi to budú húsenice.
Prehnojená broskyňa, 29.5.2012
Pred dvoma rokmi som mladú broskyňu asi prehnojil draselnou soľou. Vlani už mala bledé listy s malými prírastkami. Pomohla jej až horká soľ. Tento rok už nemá bledé listy, no má ich akési povädlé. Hoci ju statočne polievam, stromček zatiaľ nemá... celý příspěvek >
Štepenie viniča za zelena, 15.5.2012
Chcem preštepiť pár koreňov viniča zelenými vrúbľami. Neviem však, či mám použiť vrchol výhonka alebo jeho nižšiu polozdrevnatelú časť a počkať na teplejšie dni a noci, aby ujatie bolo rýchlejšie.
Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 6.5.2012
Pokým som pestoval rajčiny bez netkanej textílie a hodne zalieval, mal som aj ja obrovské problémy s plesnou. 
Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 6.5.2012
Ja pestujem rajčiny na čiernej textílii. Keď sa náhodou objaví pleseň streknem Kuprikolom listy aj koreň (raz za sezónu) a oberám plody až do mrazov. Takto sa mi to darí desať rokov. Pleseň nemá šancu sa množiť, lebo fólia je stále suchá. Polievam... celý příspěvek >
Štepenie viniča v ruke, 4.5.2012
Zaštepil som pred troma týždňami v ruke 5 koreňov viniča odrodou Muškát Otonel do zakoreneného planiča. Použil som spojkovanie a dal som vrúbeľ s očkom  o 2 cm vyššie oproti podpníkovému očku. Ušľachtilé očká spia, plané rašia a rastú z nich... celý příspěvek >
Kiwi odroda Jenny, 1.5.2012
Moje Jenny asi zmrzlo, lebo ešte neraší. Vlani som ho na jednom konári preštepil  Haywardom, ktorého mi je najviac ľúto. A to som sa tešil na prvé kvety a úrodu, preto som ho na zimu poriadne obalil novinami.
Bude obojpohlavné kiwi zo semena?, 25.4.2012
Zasadil som v zime do misky semná obojpohlavného veľkoplodého kiwi. Mladé rastlinky rastú ako z vody a ja by som rád vedel, či si zachovajú status obojpohlavnosti? Alebo to budú väčšinou samci?
Kiwi Jenny, 17.4.2012
Tri metre od seba.
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika