|
Příspěvky uživatele - 206.169
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lípa - ořez, 22.1.2013 S tím předpisem o minimálním odstupu je to zajímavá myšlenka, možná by to chtělo navrhnout některému z europoslanců. Možná by tento předpis mohl řešit i případné zakřivení kmene a osobně navrhuji uzákonit i to, že pokud bude mít lípa více než 7000... celý příspěvek > |  | Co na zahradu, 10.10.2012 Po 3 letech jsem oplotil zahradu a konečně mi stromky přestalo ničit srnčí a zajíci, nastoupili ovšem hryzci. Předloňskou zimu 8 jabloní, loni 6. Kočky ani občas psi nepomáhají, chemie mi na parcelu nesmí. Rozhodl jsem se jim nabídnout náhradní... celý příspěvek > |  |
|  | Co právě sklízíte v r. 2012?, 1.10.2012 Minulý týden jsem sklidil výborné Deserty, bohužel polovina byla nakousaná od vos a ptactva, dnes se chystám na Melodii, je úžasná ja vzhledem, tak především chutí. Výška 550 mnm, západní Čechy.
Zdeněk |  | Č. lepotica a Katinka, 4.9.2012 Katinka letos opět zazářila, chuťově úžasná, na stromě cca 70 kg krásných zdravých plodů, opad cca 3kg, bohužel na naložení do sudu zase nezbylo. |  | Jablko prince Albrechta, 21.2.2012 Děkuji všem za reakce. Tuto jabloň pěstoval můj otec před cca 30ti lety, plody byly vždy na pohled nádherné a přímo ze stromu nebo hned po sklizni chuťově výborné. I do moštu byly příjemné. V současné době mám sad cca 70 stromů většiny současných... celý příspěvek > |  | Jablko prince Albrechta, 20.2.2012  Dobrý den,
snažím se někde sehnat jabloň prince Albrechta, syn. Prinz Albrecht.
Jedná se o jablko vyšlechtěné již v roce 1865 v Německu, u nás rozšířené hlavně po II. svět. válce. Chuťově výborné, částečně trpí strupovitostí.
Bohužel u... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|