Příspěvky uživatele - 206.169

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lípa - ořez, 22.1.2013
S tím předpisem o minimálním odstupu je to zajímavá myšlenka, možná by to chtělo navrhnout některému z europoslanců. Možná by tento předpis mohl řešit i případné zakřivení kmene a osobně navrhuji uzákonit i to, že pokud bude mít lípa více než 7000... celý příspěvek >
Co na zahradu, 10.10.2012
Po 3 letech jsem oplotil zahradu a konečně mi stromky přestalo ničit srnčí a zajíci, nastoupili ovšem hryzci. Předloňskou zimu 8 jabloní, loni 6. Kočky ani občas psi nepomáhají, chemie mi na parcelu nesmí. Rozhodl jsem se jim nabídnout náhradní... celý příspěvek >
Co právě sklízíte v r. 2012?, 1.10.2012
Minulý týden jsem sklidil výborné Deserty, bohužel polovina byla nakousaná od vos a ptactva, dnes se chystám na Melodii, je úžasná ja vzhledem, tak především chutí. Výška 550 mnm, západní Čechy. Zdeněk
Č. lepotica a Katinka, 4.9.2012
Katinka letos opět zazářila, chuťově úžasná, na stromě cca 70 kg krásných zdravých plodů, opad cca 3kg,  bohužel na naložení do sudu zase nezbylo.
Jablko prince Albrechta, 21.2.2012
Děkuji všem za reakce. Tuto jabloň pěstoval můj otec před cca 30ti lety, plody byly vždy na pohled nádherné a přímo ze stromu nebo hned po sklizni chuťově výborné. I do moštu byly příjemné. V současné době mám sad cca 70 stromů většiny současných... celý příspěvek >
Jablko prince Albrechta, 20.2.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den, snažím se někde sehnat jabloň prince Albrechta, syn. Prinz Albrecht. Jedná se o jablko vyšlechtěné již v roce 1865 v Německu, u nás rozšířené hlavně po II. svět. válce. Chuťově výborné, částečně trpí strupovitostí. Bohužel u... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika