|
Příspěvky uživatele - 123.87
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Předpěstování pórku, 20.2.2012 Najděte mi, kde v předchozích příspěvcích je zmínka o datu, kdy vysít pór tak, aby byl v květnu k výsadbě, tzn. aby nebyl ani přerostlý ani zbytečně malý. Než někoho vyzvete k pečlivému čtení, měl/a byste tak učinit sám/sama. |  | Termín výsadby česneku, 7.2.2012 K jarní výsadbě česneku - záleží na odrůdě, ne všechny se sázejí na podzim, existují i odrůdy jarní, většinou nepaličáky. Mívají dokonce lepší skladovatelnost. |  |
|  | Vyplatí se v dnešní době stavět skleník nebo koupit hotový?, 7.1.2012 Jestli se to vyplatí nebo ne si budete muset spočítat sám. Není takový problém zjisti cenu potřebného materiálu a cenu vašeho času si musíte určit sám Pokud máte ve svém volnu možnost si vydělat víc než stavbou skleníku, pak je to jasné. Pokud si ve... celý příspěvek > |  | Skleník ze dřeva, 1.1.2012 Dřevo na žumpě je právě v prostředí podobném skleníku. Hladina vody je cca 50 cm pod krytem, nezamrzá, ale odpařuje se, shora na dřevo tu prší, tu svítí slunce. |  | Skleník ze dřeva, 31.12.2011 Čím dál víc se přesvědčuji, že dřevo vydrží daleko víc, než si myslíme a než se nás snaží přesvědčit výrobci různých barev, laků a mořidel. Mám například krytou žumpu u bývalého hnoje, kam je stále svedený odpad (pak teprve pokračuje do čov, jinak to... celý příspěvek > |  | Mala rekonstrukce vzhledu studny, 21.12.2011 Jen technická poznámka - mně se tedy zdá, že stříška je pevně spojená s poklopem, odpadá tudíž problém se zabezpečením. Otázkou zůstává, jak je celá konstrukce těžká pro případné odklopení. Ale třeba blbě vidím. |  | Seminka s vlastni zahradky, 13.12.2011 Mě tedy mate, že nevím, co vás mate. Nemohla byste to napsat srozumitelněji? Ze semen, která vlastnoručně vyndáte z dýně, vám vyroste zase dýně, probůh. |  | Okus ovocných stromků, 9.12.2011 Nevelký zájem o seno v zimě nezpůsobuje mlsnost zvěře, ale to, že její metabolismus je přizpůsobený roční době a v zimě proto dávají přednost mladým jehličnatým výhonkům, kůře stromů a podobně. Skutečně divokou zvěř nikdo nepřikrmoval, takže mají... celý příspěvek > |  | Uskladnění křenu, 2.12.2011 Fakt jo. Dokonce jsem zbytek po těch dvou letech zasadila, protože se mi ho zželelo, že se pořád snaží vyhánět listy, a ujal se a vyrostl. Vlastně jeho potomci rostou na tom místě pořád. Podmínka ale je, že nesmí na moc dlouho vyschnout, chce to... celý příspěvek > |  | Uskladnění křenu, 1.12.2011 Já taktéž vydrhnu kartáčkem, ale nesuším, naopak zabalím do silné vrstvy papíru (kuch. utěrky apod.), namočím, namačkám papír na křen a vše zabalím do mikrotenového sáčku a pevně omotám gumičkou. Uložím v lednici.Vydrží bez problémů i dva roky. Po... celý příspěvek > |  |
|  | Jaké pálivé papričky a jejic pěstování, 23.11.2011 A neje vám náhodou o druhy chilli papriček? Třeba jalapena, habanera apod? Semena prodávají různí fandové na internetu, případně na aukčních serverech, jako je aukro. |  | Thuja smaragd - každý rok jedna uschne, 21.11.2011 Ano, a Česká republika konečně přestane vypadat jako jeden velký urnový háj. Kéž bych se toho dožila. |  | Nejchutnější rajčata, 17.11.2011 Měla bych dotaz na vás, případně na jiné milovníky rajčete Start. Slyšela jsem že podobnou chuť má Bonset, nemáte s tím zkušenost? Mně totiž v podstatě k jídlu za syrova žádná jiná odrůda nechutná, tak pěstuju Starty pořád dokola, ale ráda bych... celý příspěvek > |  | Zamrazena zelenina, 8.11.2011 Jenom k těm zeleným natím - dávám je do mikrotenového pytlíku jenom zbavené silných stonků. Pak v zimě ustřihnu pytlíkovi roh a natě sypu, kam je potřeba. Zmrazené jsou křehké a "nakrájí" (rozdrtí) se až při této manipulaci a neztrácejí... celý příspěvek > |  | Pěstování habru ze semen, 30.10.2011 Pech máte, když vás při lesním pychu chytí hajnej. |  |
 |
|
|
|