Příspěvky uživatele - 12.218

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Řez švestek, 6.6.2012
Milane, taky Vám děkuji za radu. Tak jsem pochpopila, že tedy stříhat až příští březen-duben.A do té doby nemám ani ostříhat ty červený výhonky co rostou vzhůru?:))) A jak píšete o kůlku taknějaký podpěrný třeba dřevěný kůl? No a určitě si... celý příspěvek >
Řez švestek, 6.6.2012
Dobrý den, Miloši, děkuji za radu. A můžu tedy hned o víkendu stříkat proti mšicím? I když už jsou na stromku malé švěstičky?:) A neporadíte mi jakým postřikem? Děkuji pěkně a hezký den, Petra:)
Řez švestek, 5.6.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den všem, mám taky jeden dotaz. Teď máme 1,5 roku zasazenou švestku velkoplodou od Starkla. Letos nám hezky kvetla a i má nějaké plody. Nikdy jsme ju nestříhali - jsme totální laici. A teď vyhnala jakýsi veliký výhony. Poradíte co s nimi? A... celý příspěvek >
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 18.4.2012
Dobrý den všem přeji, lidičky chcu se zeptat na naše meruňky. Máme na Hradecku - Červeněves 238 m.n. Maďarskou a Rakovského. Jsou na chalupě a my jezdíme na víkendy, takže je přez týden nevidíme.. Je možné, že bysme přehlídli kvetení, Nebo že by... celý příspěvek >
Termín výsadby česneku, 6.2.2012
Jirko, Martine, děkuji pěkně za rady.:) Ještě jestli se můžu zeptat kde sehnat sadbu českého česneku?:) Hlavně o ten český mi jde. Když půjdu třeba do zahradnictví nebo OBI tak poznám bezpečně, že se jedná o český česnek? Omlouvám se za... celý příspěvek >
Jiřiny a slimáci, 13.9.2010
Také jsem letos dopadla úplně stajně. Nedokázal přežít ani jeden lísteček. Dávala jsem na na malé lístky i uříznutou PET flašku, ale dostaly se tam slimáci také. dají se ciluze zachránit??? Mám je dát normálně zazimovat a za rok mi vyrostou, nebo se... celý příspěvek >
Přípravek proti mšicím, 30.8.2010
Dobrý den, také moc děkuji za rady, tento víkend jedeme na chaloupku a tak třešínku ostříhám a snad to bude vpořádku. Příští rok na jaře si dám na mšice pozor a případně je zavčas postříkám. Přeji hezký den.:)Petra
Přípravek proti mšicím, 23.8.2010
Dobrý den, moc děkuji az odpověď a škoda, že jsem propásla postřik. Tak se ještě zeptám abych se ujistila, že jsem dobře pochopila.:) teď odstraním ty zdeformované listy - i s větévkama?:)A stříkat tedy nemám? Stříkat případně až by se zase objevily... celý příspěvek >
Přípravek proti mšicím, 23.8.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den všem,   chci poprosit o radu. NA podzim 2006 jsme zasadili třešeň. Letos na jaře krásně kvetla, ale neměla ani jednu třešinku:(Místo toho ju napadly asi mšice - na fotce. Můžete mi, prosím, poradit čím třešinku postříkat - název a... celý příspěvek >
Tři roky stará meruňka měla loni jednu meruňku, ale letos ještě nekvetla, 4.5.2010
Co se týče hnojení tak jediné co jsme zatím k meruňkám dali byl kravský hnůj v granulích. Nemůže to stromky poškodit?:) Zatím všem děkuji za reakce a přeji krásný den a hodně ovoce:) Petra
Tři roky stará meruňka měla loni jednu meruňku, ale letos ještě nekvetla, 4.5.2010
Děkuji za slůvka "útěchy" a budu se těšit příští rok.:) Letos se snad budeme těšit z jiného ovoce.:) Přeji Vám krásný den. Petra
Tři roky stará meruňka měla loni jednu meruňku, ale letos ještě nekvetla, 3.5.2010
Dobrý den všem, chci se zeptat na naše meruňky. Máme zasazené meruňky Rakovského a Maďarskou, letos třetím rokem.Minulý rok jedna z nich měla jeden plod - malou zralou meruňku. Neumím si vybavit kdy asi kvetla. No a letos zatím nic. Oba stromky mají... celý příspěvek >
Jak ostříhat loňskou meruňku, 16.3.2010
Liduš, díky moc, příspěvek jsem si vytiskla a budu se snažit to dělat podle vaší rady. Pak dám vědět jak jsem dopadla a třeba meruňky i vyfotím. Všem přeji hezký den. Petra
Jak ostříhat loňskou meruňku, 16.3.2010
Ahoj lidičky, jak vás tady čtu tak su mezi váma úplný začátečník a to opravdu su. Chcu se taky zeptat - předloni jsme zasadili meruňku. Jeden známý mi říkal, že se má stříhat na jaře a na podzim a to nevím kdy, jestli před květem nebo kdy. A... celý příspěvek >
Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 16.2.2010
Ahoj lidičky, taky se chcu zeptat na pětování dyní. Ještě nikdy jsem je nepěstovala a letos bych je chtěla nasázet. Nemáme ale bohužel kompost, takže bych je dala rovnou do země. Neporadíte mi ve kterém měsíci zhruba toto udělat? A čím konkrétně... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika