|
Příspěvky uživatele - 107.127
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ořešák v nadmořské výšce cca 650 m?, 18.9.2011 na zahradu.cz chodím už dlouho, ale o ořechu čtu poprvé a mám pochyby -
mám Mars, 20 let, plodí od třetího roku, jz svah. Slibovala jsem si malý strom, dneska je to obr. Pod korunou stromu z východní strany rostou a zrají maliny, letos dokonce... celý příspěvek > |  | Black Magic, 10.9.2011 Pravdou je, že já jsem nestříkala vůbec a v podstatě mne těšilo a těší, že k výskytu perenospory přes chatrné léto došlo až teď. ZT. |  |
|  | Black Magic, 9.9.2011 Taky jsem byla nadšená už sazenicí, navíc krásně narostla. Jenže - mám od různých odrůd 7 hlav, ale jako jediná právě Black Magic chytla před pár dny perenosporu ve velkém... no uvidíme, až zarodí. ZdeňkaT. |  | Nejaromatictejsi odruda, 9.9.2011 děkuji za odpověď, taky si myslím, že je to podnoží - ta druhá na semenáči roste krásně, ale třeba budu za čas vděčná tomu slabému růstu. Mám zahradu v nadm. výšce 450 m, takže u mne to bude asi s tou chutí ještě horší - no za pokus to jistě... celý příspěvek > |  | Nejaromatictejsi odruda, 6.9.2011 Pro p. Vysloužila - jak se daří meruňce Leala? Už jste ji ochutnal? Sadila jsem ji v 10/2009 /jak jsem si výše přečetla/, ale ani kvést se jí zatím nepodařilo a taky v porovnání s další meruňkou, současně sázenou Barborou, z ní neroste ani hezký... celý příspěvek > |  | A je po úrodě, 6.9.2011 pro Pala: Teprve teď jsem si přečetla povídání o boru proti mrazům. Na začátku píšete, že se to týká i zeleniny /papriky, rajčata/, na konci už pak jen o stromech. Myslíte, že by se to dalo aplikovat i na réví? Děkuji. ZT |  | Slahouny, 6.9.2011 přidávám se k dotazu - co s ní dál? Na konci srpna jsem ji střihla asi ve výšce 170 cm, na podzim bych ji chtěla položit a přihrnout - jenže nevím, jestli je křehká natolik, abych ji zlámala, což bych pochopitelně moc nerada... |  | Špagetová dýně, 16.8.2011 Máte někdo zkušenosti se zpracováním špagetové dýně? V Receptáři jsem před časem viděla, jak v hrnci bylo plno "špaget" ze jmenované dýně - pustila jsem TV pozdě, takže nevím, kdy je zralá a jak se vlastně vaří. Mám už tři koule a ráda bych... celý příspěvek > |  | Angrešt Karmen, 14.8.2011 Od šlechtitele p. Vrány mám ke své spokojenosti angrešt Prim - Kruh Jilemnice teď nabízí červený od stejného šlechtitele pod názvem Karmen. Plodí už někomu z vás? Jaký je chuťově?. Děkuji. ZT |  | MM 106, 14.8.2011 Znáte prosím školku která nabízí jabloně na MM 106? Na Valašsku jde celkem dobře, ale školky už jabloně na těchto podnožích nenabízejí. Jabloně na M 9 trpí v naší nadm. výšce nadměrně rakovinou. |  |
|  | Jednoočkové rezky, 8.8.2011 Děkuji za obsáhlou odpověď, - i špatná zkušenost je dobrá zkušenost... ohledně očkování můžu říct, že asi závidím ZT |  | Jarní řez broskvoní, 6.8.2011 Horké jaro, nicmoc léto - předpokládám, že sníh přijde letos brzy, kdy stromy ještě nestačí shodit listy. Proto se tady ptám: Můžu uříznout hrubou větev u broskvoně v tuhletu dobu? Větev je vykotlaná, tíhu sněhu už by neunesla a zlomila by se.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|