|
Příspěvky uživatele - 107.127
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ochrana mladych sadenic pred mrazom, 2.2.2012 přidám svoji zkušenost - rozříznu petku podélně, odříznu vršek i spodek, dám na kmínek a vyplním zeminou, pokud se rozevírá, přitáhnu drátkem... spodní očka jsou chráněná, nevím, jestli by nešly dát na sebe i petky dvě, asi jde použít jenom u... celý příspěvek > |  | Papriky - klíčivost semen, 2.2.2012 Někdo se tady ptal na to, jestli je možné použít semena z čerstvé kápie. Tak jsem to vyzkoušela - a už se zelenají rostlinky, v perlitu.
Zato od Semo čili JalahotF1 - 15 semen - za Kč 38 ani ťuk - sběr rok 2011...ještě i další od Libery... celý příspěvek > |  |
|  | Melounoviště 2012, 2.2.2012 takže žádná proluka tak, jak byla nutná mezi fíkolistou a melounem? dát naklíčit současně? |  | Melounoviště 2012, 2.2.2012 Mirku, podle rady jsem u prodejce objednala podnože Atlas, ale Semo by prý mu je účtoval i s poštovným, takže jsem si je objednala sama přímo u Semo. K Vám už dorazily? Po jaké době? Už zkoušíte klíčivost?...Zdeňka.
|  | Odrůdy paprik, 28.1.2012 Stalagnit dobře klíčí, jeden rok plody nic moc, loni ze stejného sáčku plody obrovské, chutné, do zámrazu. 450 m n.v., skleník. ZT |  | Hokkaido - hnije, 24.1.2012 ... sklízela jsem i poslední malinké plůdky, skladovala jsem je nejdříve v místnosti kolem pěti stupňů, ale když jedna začala černat, ostatní jsem odnesla domů do paneláku a na skříňce při cca dvaceti stupních jsou naprosto fit... asi to bude opravdu... celý příspěvek > |  | Podnož Prunus Ackermann, 17.1.2012 jak je vzrůstná tato podnož pro broskvoň? Informace jsem na netu nenašla. Je na ní naroubovaná francouzská odrůda Jalousia - plody placaté, úžasně voní a nejsou "chlupaté". Ráda bych ji dala do studeného skleníku, nejlíp do velkého květináče hlavně... celý příspěvek > |  | Jahoda gigantela, 14.1.2012 Gigantelu maxim jsem měl zhruba už před 20ti lety z Tatobit u Semil a můžu potvrdit, že její plody byly obrovské - děti z recese si vzaly jídelní příbor... jenže byly absolutně bez chuti, navíc, pokud se do porostu dostal květopas, nesklidila jsem,... celý příspěvek > |  | Teréz, Augusteller - fa Starkl, 13.1.2012 Nojo Bredíku, když mi to Rondo zatím nejde, výhonky tak půl metru, uvidím, co letos, až ho znovu uřežu.
Starkl nabízí i Solaris... ten se naopak má u mne velice čile k světu, loni jsem psala, že proutky místo listů okamžitě nasadily z... celý příspěvek > |  | Teréz, Augusteller - fa Starkl, 13.1.2012 V letošním katalogu nabízí Starkl i Regent - opravdu odolnost této odrůdy proti chorobám předčí i to, že jde o malý hrozen a malé bobule? Roubovanec za Kč 160,-. |  |
|  | Melounoviště 2012, 11.1.2012 Granát, bezsemenný, jsem roubovala už i loni na fíkolistou, byl hodně choulostivý a "nevydržel tempo života". Po zkušenostech paní z Vysočiny se letos zaměřím na odrůdu Lajko - Mirku, zavelte pak Start s výsevem... Při stávajícím vývoji počasí by to... celý příspěvek > |  | Co Vaše réva? (rok 2011), 11.1.2012 v očekávání mrazů jsem počátkem prosince "zabalila" réví mladých sazenic do bílé netkané textilie, teď už to odbalovat nebudu, při vší smůle by určitě okamžitě začalo mrznout. Možná, že to ochrání i před teplem - pak se podělím s výsledkem... |  | Nejchutnější okurky hadovky, 11.1.2012 loni jsem kupila už sazeničku salátovky - měla j e n samičí květy, a to úplně od začátku kvetení, bohužel jsem zapomněla název - poradíte? Nejde mi ani o velikost, ale o to, abych nečekala dlouho na tu první... ď, ZT |  | Podzimní postřik proti kadeřavosti, 3.1.2012 Mám pocit, že pupeny broskvoní začínají povolovat, hlavně na kratších přírůstcích. Včera bylo u nás plus deset, stříkala jsem Kuprikolem. 450 m n.v. |  | Zahradnictví Na Zázvorce (Tatobity), 30.10.2011 Nevím, jestli jde o tutéž školku - z Tatobit u Turnova jsem objednávávala sazenice jahod. Naposled přišly neskutečně hodně napadené rezavou skvrnitostí listů,´a jen pár kořínků. Telefonicky mi sdělili, že je nechtěli chemicky ošetřovat a že to... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|