|
Příspěvky uživatele - 236.166
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kafe v půdě, 27.5.2015 Prepáčte, myslela som pre záhradkárov, ktorí nemajú toľko... a zemiaky neriešim, dávam škrupiny okolo rajčín, paprík a pod., škrupiny sa u nás odkladajú stále, nevyhodí sa ani jedna a tak isto mi odkladá rodina a kamarátky. Proste škrupiny sú pre mňa... celý příspěvek > |  | Kafe v půdě, 25.5.2015 Bezkonkurenčne - kolečka podrvených vaječných škrupín okolo sadeníc. Časom treba dopĺňať, lebo asi dážďovky sťahujú pod zem. U mňa na slimáky 100% |  |
|  | Rajčata pro sezónu 2015, 18.5.2015 áááááno, nech je nás čoraz viac, tiež riešim záhradu ekologicky, kombinovaná výsadba, bylinky, kvety, možno o pár rastliniek viac, aby bolo aj pre škodcov a aj nám niečo ostalo, ale zatiaľ min. rok super úroda, nie tony, ale toľko, aby som... celý příspěvek > |  | Poznáte někdo volně rostoucí rostliny?, 1.5.2015  Tretia rastlina by mal byť Áron, rastie nám v sade a okolitých lesoch. |  | Estragon, 27.4.2015 U nás v lete zeleninový šalát bez neho nie je to pravé orechové. Klasika rajčiny, uhorky, paprika, cibuľa... proste čo je, sladkokyslá zálievka a cca veľká lyžica nasekaného estragónu. |  | Co s nedodělanou "skalkou", 8.4.2015 Ak máte nejaké korunky, investovala by som do 2 -3 ks nejakých zaujímavých veľkých kameňov, aby trošku rozbili priestor. Ale inak to nevidím nijak čierne. Ako budú rastliny rásť, tak tu kameňa uberiete, tam prisipete, premiestnite nejaké rastlinky... celý příspěvek > |  | Pomáhá lunární kalendář?, 7.4.2015 Ja tento rok začínam podľa Výsevných dní Marie Thunnovej - biodynamické zemědelství. Verím, že to má niečo do seba, vlastne experimentujem, ale môžem, nikam sa neponáhľam. Nerobím pokusy aby som zistila, že priesady vysadené v určitých dňoch sú... celý příspěvek > |  | Co Vaše réva 2015?, 16.3.2015 Ďakujem za odpovede, máte pravdu, som v okrajovej oblasti, tak nenechám nič na náhodu a skúsim to na dve očká od zeme, asi je najvyšší čas. Dagmar
|  | Co Vaše réva 2015?, 13.3.2015 Rozumiem tomu dobre, že ak mi v minulom roku zasadené hrozno nevyrástlo dostatočne, aby som mohla začať tvarovať, tak ho mám zostrihnúť (na koľko púčikov od zeme?) a čakať, že mi osnovu vytvorí tento rok? Okrem iného mám i vyššie spomínaný... celý příspěvek > |  | Křovinořez Stihl nestartuje, 2.8.2013 Dobrý deň,
mám problém s krovinorezom stihl fs 38, nechce naštatovať a nechce natahať palivo do cuapáku čo je na karburáatore. Vymenil som hadičiky aj cupák, vyčistil karburátor aj palivovy filter. Zistil som, že keď dám dolu vzduchovy filter a... celý příspěvek > |  |
|  | Rotavátor Vari + dvoutakt, 30.4.2012 kultivatori samostatne predava agzat PA 51 M alebo ADVIS s 80 spojku
alebo Rotavátor Profi - KB221
|  | Terra MJ-5 + T20 - několik dotazů, 30.4.2012 tim preradovanim s prveho na druhy stupeňsom podla navodu som pochopil tak že suprava musi stať a tak zaradiť prvi stupen, druhy stupen radiť taktiež pri stojacej suprave motor beží
ale ja to tak nerobim lebo pri plne naloženim privesom (viac ako... celý příspěvek > |  | Vari - Jikov, 30.4.2012 zaleži na tom či je sviečka mokra to znamená že doteka benzin
skontrolujte zhasinanie (chcipak) niekedi to prebija od rukovete až po dinamo ten kablik sa rychlo prederie |  | Problém s agzatem, 18.4.2012 najlepšie rozobrať a zložiť (nemyslim prevodovku) samozrejme s priručkou
dať dole prostrednu skrutku
rozobrať koleso (z vonkajšej strany dať dole poistny kružok)
pokial je to nahnute tak potom môže byť zlomena poloos |  | Jikov 1447 DVCE, 21.2.2012 podla mna je s bezkontaktnim a ceny si porovnajte na internete |  |
 |
|
|
|