|
Příspěvky uživatele - 178.81
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co pak je to za cibuli?, 20.4.2012 Na medvědí česnek se mi ten list zdá málo kopinatý... |  | Co pak je to za cibuli?, 20.4.2012 Divné, divné, snad nějaký česnek, ale na něj je dost brzy. Počkal bych, až se ten květ otevře.
|  |
|  | Bělozlatice dvouřadá - bílá zlatice, 18.4.2012 Je o ní článek v dubnovém Zahrádkáři, v Rakousku ji nabízí Praskac v Tullnu, u nás nevím. |  | Zázvor, 13.4.2012 Jó tak, v tom případě rozhodně předpěstovat, ven jej můžete dát až koncem května a to už do podzimu moc nenaroste. Předpěstovat už od ledna či února, ze začátku roste pomalu. |  | Zázvor, 13.4.2012 Zázvor zcela jistě nepřežije mráz.
|  | Je nutné po přezimování ve sklepě kaktusy přesadit?, 26.3.2012 Doporučuje se přesadit kaktusy každý třetí rok zjara. Po 3 letech jim prospěje nový substrát, starý je zasolený, slehlý a mohou mu chybět některé stopové prvky.
|  | Maliny neznámé z jukky, 23.3.2012 Zda jsou remontující poznáte snadno. Pokud Vám letošní výhony na podzim zakvetou a vytvoří pár plodů, jsou remontující, pokud ne, jsou jednou plodící. Jméno odrůdy je možná v tom ruském názvu, Rubus idaeus je jen latinské jméno maliníku, z toho... celý příspěvek > |  | Co je to za rostlinu?, 20.3.2012 Ta plovoucí není moc zaostřená, ale tipnul bych si Limnobium laevigatum.
|  | Co je to za rostlinu?, 20.3.2012 A co takhle žabník - Alisma?
|  | Jakou růži zvolit?, 8.3.2012 Tu Eden Rose ještě zvažte, v našich podmínkách je až nepříjemně citlivá k houbovým chorobám.
|  |
|  | Jarní cibuloviny, 29.2.2012 Se zasazením do květináčů souhlasím, ale ven bych je přesadil hned jak to půjde - duben - pokud budou do podzimu v květináčích, budou zesláblé a příští rok nepokvetou.
To že se na jaře prodávají hyacinty - viděl jsem i narcisy a tulipány -... celý příspěvek > |  | Kalendář ovocného trhu 1909 Hrušky, 28.2.2012 Pane Josefe, v té době jezdily vlaky spolehlivěji možná i rychleji než dnes. V dopravě nevidím problém.
|  | Kanadská jedle, 2.2.2012 Moje zkušenosti s douglaskou jsou z konce osmdesátých let, tehdy se u nás stromky z plantáží vůbec neprodávaly, zato douglaska se dosti běžně pěstovala v lesních školkách. Mám dojem, že v dnešní době se již cizokrajné druhy do lesa nevysazují, takže... celý příspěvek > |  | Kanadská jedle, 2.2.2012 Pane Josefe,
douglasku jsme kdysi několikrát jako stromeček měli, vždy se nám líbíla - pravidelný růst, krásně hladká šedá kůra, typická pryskyřičná vůně a dlouho neopadávala. Domnívám se, že tazatel má na mysli tento strom. |  | Plachta na kopřivy, 25.1.2012 Loni jsem řešil stejný problém, dejte na internetu vyhledat "trávnice - prodej" - přišla v balíku za týden, nabízejí několik velikostí.
|  |
 |
|
|
|