|
Rajčata, 26.6.2023 Zdravim, pestujem tento rok San marzano gigante 3 na 2 vyhony a vsimam si ze zaschynaju kvety, na spodnom vijane mam len 1-2 plody. Nasledne odpadavaju zo stonky. Rastliny maju silny vzrast a vyzeraju zdravo. Moze to byt nadbytkom dusika alebo... celý příspěvek > |
 |
Jak zlikvidovat plevel v trávníku?, 3.8.2014 Ak mate vela deti, staci vypisat sutaz...
Ja mam problem s kyslickou. Inak pekna rastlinka, ale likviduje travnik. Skusim upravit pH hore a ak nepomoze, pojdem na herbicidy. Neda sa vytrhat ani rucne, co by slo na mojom malom travniku. |
 |
|
 |
Broskvoň Red Haven, 2.8.2014 tie skvrny, nie je to sarka? |
 |
Rajčata pro sezónu 2014, 2.8.2014 Chut je vec subjektivna. Mne bejbino chuti a velmi. Myslim, ze nie som sam. Co sa tyka vynosu, bejbino absolutne prekracuje moje ocakavania. Dost roboty s tym co sa urodi... velkost urody nie je pre mna tak dolezita. Kvalita mimo chuti tiez super.... celý příspěvek > |
 |
Jak zlikvidovat plevel v trávníku?, 2.8.2014 Ak mate travnik maly, mozno stoji za to, venovat trosku casu a vyryt ho rucne strucne. Samorejme, ak je ho relativne malo kusov a je to na hodinu ci dve. Ja som lenivy zarabat chemicke gebuziny a prehrnat sa v travniku ma bavi. Takto sa zbavujem... celý příspěvek > |
 |
Sazenice jahodníku v sadbovačích, 2.8.2014 Dam si patentovat pyr, pupavu a dalsiu burinu. Zorganizujem si eskortu a budeme chodit po zahradach a sadoch a vyberat pokuty za nelegalne drzanie mojich rastlin... |
 |
Jak zlikvidovat plevel v trávníku?, 2.8.2014 Ja by som skusil dat do zipovacieho sacku vatu s round up-om a prizipoval s nejakym listkom z rastliny. Nechal posobit. Nemalo by sa nic z toho dostat do travniku. Jednoduhsi sposob by bol natriet list rastliny s roundupom stetcom. Travniku by to... celý příspěvek > |
 |
Problém v travníku, 2.8.2014 Neviem, ale rokmi sa mi osvedcila zasada. Ak ma byt vlhke dazdive pocasie, zvolim kratky strih, najlepsie tesne pred dazdom. Najnizsi ako dokazem s kosackou spravit. V teplach doprajem dlhsi rast. Pred zimou davam tiez kratucky strih, posledny krat... celý příspěvek > |
 |
Rajčata pro sezónu 2014, 2.8.2014 Najodolnejsie na praskanie z nasich je odroda bejbino. Ked robime stavu, plody obarime vodou, a osupeme. Po obareni koza popraska a dobre sa supe. Bez supku sa lepsie robi stava. S bejbinom je niekedy problem, nepopraska ani potom co ho obarime.... celý příspěvek > |
 |
Co vaše réva? (2014), 31.7.2014 Ja som dnes po tych dazdoch dal polyversum postrek, hubu Pythium oligandrum. Hrozno uz zreje a nechcem davat chemiu. Niektore hrozno uz je chytene niecim. Tiez som postriekal rajciny, hlavne dolne casti. Neviem, ci to pomoze, ale skusil som to. Je... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Travnik je na nekterych mistech zlutozeleny, 31.7.2014 mozno nove okuliare? |
 |
Ztrata vykonu u Zahradního čerpadla CMI C-GP 800, 30.7.2014 Ak mate v zavlahe nejake filtre, skontrolujte tie. Vzduch sa moze do systemu dostat ak je nejaka netesnost v sacom potrubi. |
 |
Topaz, 23.11.2013 Pán Paľo už som Vám to nedávno napísal že v Žilinskom. |
 |
Vonka, 23.11.2013 Ja som odrodu Vonka pred tromi rokmi skúšal prištepiť na Lucasovu, vrúbeľ sa mi ale neujal. Jano |
 |
Průzkumný dotaz, 23.11.2013 Tak to je naozaj veľká škoda že toľké jablká zhnijú na zemi. Jano |
 |